Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Simpson Duke 3 Best Badger Fırça
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Duke 3 best'i 2 aydir kullaniyorum. Bu fircayi Truefitt&Hill superbadger fircama alternatif olarak aldim. Ikisi de harika fircalar. Haftaici duke3'u haftasonu keyif icin T&Hill i kullaniyorum. Yalniz ilginctir, duke 3 best, T&H superbadger dan 25-30 pound daha pahali.



Sent from payphone using Tapatalk
(06/05/2015, Saat: 23:38)erdincarikan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Duke 3 best'i 2 aydir kullaniyorum. Bu fircayi Truefitt&Hill superbadger fircama alternatif olarak aldim. Ikisi de harika fircalar. Haftaici duke3'u haftasonu keyif icin T&Hill i kullaniyorum. Yalniz ilginctir, duke 3 best, T&H superbadger dan 25-30 pound daha pahali.



Sent from payphone using Tapatalk
O arada ki 25-30 pound hatta daha da fazlası marka itibarı ve pazarlama bedeli komşum.
Simdi tabii ikisi de guzel dedim ama zaman her ikisini de test edecek. Edwin jagger superbadger fircamda, 1.senesinde, tam ortasinda bosluk olusturacak sekilde dokulme oldugunu unutmadim. Ki ben oyle break in yapacagim falan diye fircaya extra muamele uygulamam, sert bir sekilde de kullanmam.


Sent from payphone using Tapatalk
(22/03/2015, Saat: 18:51)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım Wee Scott ile Duke 2 arasında kaldım. Bilmem ne yapsam ne etsem.

2 si arasında elbette duke 2 tercih edilmeli yüzde köpük yapmak için. Wee scott da oldukça güzel bir fırça ama biraz fantazi ürünü bence. Duke 2 tam bir görev adamıdır uzun yıllar keyifle kullanırsınız. Fakat yüzde köpüğün daha iyi alternatifleride mevcut bilmenizde fayda var sevgili @bruce.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Duke 3 best veya chubby 1 best arasında tercih yapacagım yardımcı olur musunuz
(08/06/2015, Saat: 15:26)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Duke 3 best veya chubby 1 best arasında tercih yapacagım yardımcı olur musunuz

Gündelik ve sürekli kullanım için Duke 3' ü önerecektim ama Chubby 1 ve Duke 3 fırçaların boyutlarını karşılaştırınca her ikisinin de 47 mm loft'a sahip olduğunu gördüm ve düğüm çapları da 24 mm. Tek farkları sap uzunlukları, Duke 3 sapı 47 mm iken Chubby 1 sapı 40 mm olarak verilmiş. Bu durumda çok önemli bir fark görünmüyor gibi. Fiyatları da aynı olunca tercih size kalmış.

Duke 3 all-round fırçalar arasında bir üne sahip ama Chubby serisi de Simpson' un amiral gemisi gibi. Bu durumda hangisi daha sıcak geliyorsa onu alın derim Smile.
Ben de Duke 3 tercih ederdim. Boyutlar aynı ama Chubby 1 sapı çok kullanışlı değil, Chubby 3 çok büyük Chubby 2 ise en iyisi Smile
Chubby 1 deneyimim olmadı ancak Chubby 2'nin sapı ergonomi açısından sınırda bana göre. Duke 3 ise gerçekten optimal bir fırça. Sap ergnomisi, hissiyatı ve akışıyla en sevdiğim Simpson fırçalarından biri oldu kısa sürede.

Duke 3 sahibi olduktan sonra Simpson'ın "Best" kılı sevildiyse Chubby 2 ya da Chubby 3'e geçiş yapılmasını öneririm.
Cok tesekkur ederim cok aydınlatıcı bilgiler verdiniz yorumlarınızdan yola cıkarak duke 3 siparisi verdim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8