Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Derby Sabun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Çok merak ettiğim için sipariş verdim, denemek istedim. Sertliğinden dolayı rendeleyip sonrasında kaba bastım. Köpürmesi, yoğunluğu ve kıvamını Arko Tıraş Sabunu'ndan daha iyi buldum ama koku anlamında beni çok rahatsız etti. Dayanamadım, yıkadım yüzümü. Elimde bir tane fazladan var, mecburen heba olacak Sad
Arko'ya devam...
İlk defa bugün deneyebildim. Arko sabunla kıyaslayacak olursam;
. Hızlı köpürmesi ile eşdeğer
. Nemlendiricilik ve koruyuculuk daha da geride (jilet yüzünüzden geçtiği anda kupkuru bir zemin bırakıyor geride) Neden üzerine "kremli" diye yazmışlarsa artık?
. Koku olarak başarısız (dümdüz beyaz kalıp sabun kokusu, kendinizi uzun süre buhar içinde kalmış bir banyoya veya hamama girmiş gibi hissediyorsunuz)
. Kireç taşı gibi katı

İyi bir tıraşa biraz katkı sağlasa iyi olurdu ama ordan da kurtaramadı. Kokusunun hakkını vermesi için banyo sabunu olarak kullanacağım Big Grin
Ben de Arko varken derby’ye gerek olmadığına kanaat getirip kenara attım.


———————
Nice and clean.
Uzun zamandır dalan krem kullanıyordum. Bugun aklıma geldi kendim kullanmayinca dağıtmıştim hep 12 taneden 3 tane kalmış elimde .Son zamanlarda teknik, el alışkanlığı, ustadlarin yorumları, videoları derken eskiye dönüp beğenmediğim daha doğrusu hatalı yaptığım şeyleri yeniden deniyorum. Arko yu da denedim bunu da denedim bol su ekleyerek ve az nemli , tam krema kıvamına getirmediğim köpukleri oldukça sevdim. Yanma, kuruluk vs olmadı. Losyon dalan kremden sonra kullanmazdim bunda ihtiyaç var gibi geldi sürdüm. yoklukta yolculukta yanımda olacakları kesin bundan sonra.
Gerçekten tebrik ediyorum bu sefer derbyi.
Eskiden permasharp ve arko varken extra ve derby kremler çok kötü izlenimim vardı.
Fakat derby usta ve derby stick kullanınca fikrim değişti.
Aylardır dolapta kapalı duran derby sabunu arko ve diğer yabancı sabunlar varken açmak istemedim. Geçen esti açtım, kullandım ve şaşırdım. Arkonun kurutucu etkisinden eser yok hatta nemlendirici krem sürmüş gibi oldu tirastan sonra çok şaşırdım.
Üzerinde kremli yazısı sadece satış amacıyla yazılmıştır diye düşündüm ama öyle gelmedi. Arkodan kesinlikle daha başarılı buldum.
Ben ilk defa cuma günü ve ikinci defa da bu gece denedim derby stick sabunu. Oldukça sert olduğu için rendeleyip benmari usulü kaba bastım. Kısaca söyleyeyim 2band yaqi porsuk fırça, progress 3,5 ayar, voskhod jilet ve derby stick ile çok güzel iki tıraş geçirdim. Şaşırtıcı şekilde fazlasıyla beklentimin üzerinde memnun kaldım derbyden.
https://derbyberber.com/derby-kase

Derby yeni sabun mu yapıyor acaba yada önceki sabun mu satılacak. Tahminleriniz nelerdir?
(19/12/2019, Saat: 21:38)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://derbyberber.com/derby-kase

Derby yeni sabun mu yapıyor acaba yada önceki sabun mu satılacak. Tahminleriniz nelerdir?

Zaten derby kase var ama çok zor bulunuyor bence onu tekrar web sitesinden satacaklardır, yazdıkları fiyata bakılırsa arko kase gibi bir ürün olamaz çünkü.

Yeni bir formül yeni koku vs olsa ismini yazarlardı diye düşünüyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(19/12/2019, Saat: 21:38)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://derbyberber.com/derby-kase

Derby yeni sabun mu yapıyor acaba yada önceki sabun mu satılacak. Tahminleriniz nelerdir?

Yeni bir formül olabileceğini hiç düşünmüyorum, keşke olsa.
Fiyatı da oldukça uygun görünüyor bir gelsin alır deneriz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22