Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Dalan D'men tıraş kremi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Uzun zamandır kendilerine sıra gelemediği için biraz da kullanıp da bitireyim diyerek tıraşımı 2013 üretim ve 2017 son kullanma tarihli Dalan krem ile bugün tıraş oldum. Yüzde köpürtme ile ilk perde tıraş oldum, ama ikinci perde için bir baktım ki fırçada çok az köpük kalmış, çenemi zor kapladı, hemen arko tıraş sabununu yükleyip tıraşımı tamamladım.
Zaten oldukça sert bir krem olmuş, ama ilk perde tıraşımda sorun yaratmadı, hatta köpük sönümlenmeyip yetseydi tıraş güzel bitecekti.
Bu kremlerin zamanla sert hale geldiğinden bu başlık altında da bahsetmiştim ..
Şimdi biraz daha sertleşmiş sanki ..
Bir kaba sıkıp kullanmak daha doğru olacak ..
Komşum bir süredir kullanıyorum 1 cm koyduğumda idare ediyor 10 cm koyduğumda iki gün tıraş edecek bir kopuk veriyor Smile geride görüntüler var
Firmaya mail attım ama geri dönüş olmadı sanırım bahsi geçen taktik artık tutmuyor Smile keşke kıyıda köşede bir markette falan denk gelsem de denesem baya merak ediyorum ben de ??
(15/11/2019, Saat: 11:02)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Firmaya mail attım ama geri dönüş olmadı sanırım bahsi geçen taktik artık tutmuyor Smile keşke kıyıda köşede bir markette falan denk gelsem de denesem baya merak ediyorum ben de ??

Komşum ikinci el bölümünde @mustbe komşumuz satıyordu, ben de kendisinden temin etmiştim. Eğer halen aktifse ona bir danışın isterseniz.
(15/11/2019, Saat: 11:20)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum ikinci el bölümünde @mustbe komşumuz satıyordu, ben de kendisinden temin etmiştim. Eğer halen aktifse ona bir danışın isterseniz.

teşekkür ederim komşum öm'den yazdım komşumuza
Avatarını değiştirmişsin @mustbe Mustafa Smile
(15/11/2019, Saat: 12:11)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Avatarını değiştirmişsin @mustbe Mustafa Smile

facebook whatsapp profile yıllarca dokunmadım abi ama forumu aktif kullanınca güzel şeyler gördükçe değiştiriyorum Smile
Merhaba Komşularım,

Eğer hala almak isteyen varsa bu konuda yardımcı olabilirim. Berberim direk toptan alıyormuş fabrikasından.

Bilginize.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bı ara merak edip firmaya mail atmıştım nerede satılıyor nasıl temin edebiliriz diye firma sadece yurtdışına satış olduğunu söyleyip yardımcı olamayacaklarını belirtip konuyu kapatmıştı.
(22/07/2020, Saat: 19:21)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba Komşularım,

Eğer hala almak isteyen varsa bu konuda yardımcı olabilirim. Berberim direk toptan alıyormuş fabrikasından.

Bilginize.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komşum ben 5 tane alabilirim ...
Daha önceden 4 tane almıştım, elimde kalan son kremi de açtım, kullanıyorum.
Benim beğenerek kullandığım bir krem, son kalan 2 tüp krem biraz katılaşmış bir haldeydi ama yine de köpürme, kayganlık ve koruyuculuk açısından bence iyi bir krem.
Ancak lütfen son kullanma tarihine bakınız veya sorunuz, zira ben 2015 yılında 2013 üretimi kremler almıştım. Yıl 2020, elimde kalan son tüpün son kullanma tarihi 2017,onu kullanıyorum. Aslında tüpün içindeki kremin biraz katılaşması dışında hiç sorun yok. Eğer 2013 üretimi ise 5 taneyi bitirmem en az bir 5 yıl daha sürse belki de son 2-3 kremi kullanamayabiliriz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15