Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Dalan D'men tıraş kremi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(19/03/2019, Saat: 11:30)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hem yerli, hem de gerek sıvı el sabunları, saç ve vücut şampuanları ve  gerekse tıraş kremleri olumlu.

Diğer bu tür ürünlerin her yerde bulunabilirlik oranı çok yüksek olmasına rağmen, dalan ürünleri ya hiç bulunmuyor, ya da hiç beklemediğiniz bir yerde karşınıza çıkıyor.
Metro marketlerde görünce şaşırmıştım.

Yine iyi bir reklam oldu.Smile)

Komşum muhtemelen çok uzun yıllar boyunca aynı yerde beklemiş bunlar Smile bende geçerken markette hep göz attığım bir köşede olmasına rağmen almadım dikkatimi çekmedi hiç. Forumda eski konuları okurken aklımda kalmış galiba, görünce 2 tane alıp deneyeyim dedim Smile kullanınca şaşırttı beni kaliteli bir ürün
(19/03/2019, Saat: 11:49)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana da @Aersin söylemişti.
Rastladıkça alıyorum.
Tek sorun sanki adamlar Düzce tütün kolonyalarının sahipleri gibi nazlı satıyorlar.
Ya da bu konuda galiba gariban durumlar.


Sebebi ; evyap&pg ve nivea grubunun gücü. Markette rafa mal koydurtmak para ve güç gerektirir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(18/03/2019, Saat: 22:35)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Soldan sağa ilk köpük. Ikinci perde ye kalan. Üçüncü perdeye kalan şeklinde. Dört perde olsan yine çıkarırdı köpük kıvamı güzeldi. Yaklaşık bir  7 8 cm döktüm tasa. Nemlendirme Nivea kremden biraz daha iyi. Kendine has bir kokusu var. Bitki gibi doğal tam tarif edemiyorum. son olarak kimyevi seviyeyi belirten kısım YEŞİL. dikkat edenler için belirtmek istedim.

komşum nerden temin ettiniz dalanı? Bulamadım istanbulda herhangi bir gross market veya büyük mağazalar zincirinde?
1 haftadan fazladır bu kremi kullanıyorum, kıvam olarak biraz cıvık bir durumda ama bu kullanılamayacak kadar akışkanda değil. Beklediğimden çok iyi sonuçlar verdi doğrusu, çok güzel köpürüyor, nemlendirmesi yeterli, koku rahatsız edici değil, ben şuan için hassas olanı denedim. Tıraşlarımda tahriş yaşamadım. Gördüğünüz yerde alın derim nede olsa yerli, üretime destek verelim.
İzmir'de Bayraklı'da Alternatif markette buldum. Tanesi 1.95TL'den aldım. İlgilenenlere duyurulur.
(30/03/2019, Saat: 18:05)salomanya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]komşum nerden temin ettiniz dalanı? Bulamadım istanbulda herhangi bir gross market veya büyük mağazalar zincirinde?

Yerel küçük marketlere bakın komşum büyük firmalarda bulmak zor anlaşılan.

(02/04/2019, Saat: 21:30)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1 haftadan fazladır bu kremi kullanıyorum, kıvam olarak biraz cıvık bir durumda ama bu kullanılamayacak kadar akışkanda değil. Beklediğimden çok iyi sonuçlar verdi doğrusu, çok güzel köpürüyor, nemlendirmesi yeterli, koku rahatsız edici değil, ben şuan için hassas olanı denedim. Tıraşlarımda tahriş yaşamadım. Gördüğünüz yerde alın derim nede olsa yerli, üretime destek verelim.

Üstadım kaymak kıvamına gelmesi biraz zaman alıyor ancak köpüğü tutturunca harika keyif veriyor . Kokusu üstünde yazıyormuş ; papatya Smile çok alıştım ben sürekli kullanıyorum. Stok yapacağım bi daha bulursam Smile
Dalan firmasıyla yaptığım telefon görüşmesine istinaden malesef firma tıarş kremi üretmeyi durdurmuş bilgilerinize sunulur.
(17/05/2019, Saat: 17:17)Spawn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dalan firmasıyla yaptığım telefon görüşmesine istinaden malesef firma tıarş kremi üretmeyi durdurmuş bilgilerinize sunulur.

yeni bulmuşken kaybetmek üzücü Sad bir daha görürsem hepsini alayım Smile
Ülkemizde tıraş kremi üretme kabiliyetine sahip birçok firma var. Arı kimya da bunlardan biri, fakat pazar payı birkaç firmanın tekelinde olduğu için çokça bulunmuyor görünmüyor. Bu firma otellere diş macunu ve tıraş kremi teminide yapıyor, başka firmalara fason üretimde yapıyor.

http://www.arikimyasanayi.com/klivya-tras-jeli.php
http://www.arikimyasanayi.com/otel-tipi.php
(17/05/2019, Saat: 17:50)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ülkemizde tıraş kremi üretme kabiliyetine sahip birçok firma var. Arı kimya da bunlardan biri, fakat pazar payı birkaç firmanın tekelinde olduğu için çokça bulunmuyor görünmüyor. Bu firma otellere diş macunu ve tıraş kremi teminide yapıyor, başka firmalara fason üretimde yapıyor.

http://www.arikimyasanayi.com/klivya-tras-jeli.php
http://www.arikimyasanayi.com/otel-tipi.php

+1
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15