Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Merhabalar!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Fircalar maşallah alet fiyatlarıyla başabaşSmile benim eski wilkinson fircam verdi is görmez mi acaba? Progress daha iyi olur diyorsunuz demek,kafam karisti valla :}
Bütçe doğrultusunda konuşuyorum tabi yoksa rimei ve 1 milyoncudan alinacak Toraman bir firca size on numara bir tiras da verebilir.
Eğer ucuz ve iyi bir makine ariyorsaniz gecen benim bir arkadasima rimeiyi 8 liradan almistik. Ben halen kullanirim çünkü tirasini severim.

Bir ürüne odaklanip memnun kalmamak da var ilk baslarda ondan ayarlanabilir makine söyledim sonuçta her gün tiras olmayacaksiniz galiba.
Yok,esas hedef makine en asagi su 89 serisinden alacagim belki de progress... Fakatbu fircalar çok pahalı geldi,wilkinson fircam isimi görür gibi. Geo f. Trumper un sabunu ve aftershave i de aklıma yatti f/p acisindan ,onlari da alirim.tras öncesi yagi da almalii miyim bilmiyorum acikcasi.. Umarim gumrukde silinti cikmaz. Aftershave sikinti cikarir mi acaba ?
Hoşgeldiniz,

Başlangıç için EJ 89 ideal, bulabilirseniz gillette tech de hem etkin hem konforlu bir üründür.
Jiletler için sample pack almak mantıklı. Yurt içinde rahatça bulabileceğiniz yeşil Astra jilet de üst düzey bir jilettir.
Fırça olarak omega veya semogue boar öneririm, silvertipe göre fiyat avantajı var ve aynı yumuşaklığı verir.

Yurtdışı siparişlerinde açıklama olarak aftershave veya sabun yazılırsa gümrüğe takılır çünkü kozmetiğe giriyor. Benim onlarca siparişimde uyguladığm ve her seferinde gümrüğe takılmadan teslim aldığım yöntem şu: firmaya mail atarak 'sabun veya aftershave yerine shaving products yazın' diye belirtiyorum. 'Shaving products' hem gerçek hem de bir şekilde geçiyor gümrüğü Smile

Keyifli tıraşlar.
Hoşgeldin Arif komşum, benim bloga da göz at. Forumdaki satılık başlıklarındaki ürünleri incele derim, çabucak bir kit oluşturabilirsin.
geo f. trumper skin food alırsanız tıraş öncesi de kullanılabiliyor sonrası da. fazla yayıldığından ekonomik bir ürün, büyük boyu çok uzun süre yetecektir. evde fırçanız varsa başta onunla da başlayabilirsiniz, yoksa domuz bir fırça da ekonomik bir seçenek olacaktır. fırça bölümünde ve bloglarda ayrıntılı bilgi mevcut bu konuda.

şimdiye kadar gümrükte bir sorun çıkmadı, staggerlee' nin bahsettiği üzere shaving product yazıyor her yer üzerine.
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.
Hosbulduk efendim,esenlikler dilerim herkese.Lord Komşum seninle yillar sonra rastlasmak ne büyük sevinç benim adima... Senin izinden gitmeye calistigimiz parfüm mevzusunda yasanan gümrük sikintisindan dolayı,hala bir yanim eksik gibi Smile

Arkadaşlar aydinlatici cevaplariniz ve yardimlariniz için tekrar tesekkur ediyorum,gerçi ne kadar tesekkur etsem azdir,çok kiymetli paylasimlar bunlar.. Anladigim kadarıyla firca olayi farz oldu,alacaz artik ötesi yok. Masraftan kaçma luksum yok çünkü, diğer alternatif im Panasonic un 700 TL ilk makinesinden almak. Onun da cildime iyi geleceğinin bir garantisi yok. Ama burada garanti var gibi,çünkü hayatimda yasadigim en rahat tras deneyimi berberin ucuz plastik usturasina takili permasharp jiletle olan idiSmile burada daha iyisi olacagi kesin.. ürünlerin 'shaving products' ibaresi ile yollanmasi için ekstra bir mail iletişimine geçmeye gerek yok anladigim kadarıyla,Türkiye te gönderim tecrübelerinden bunu biliyolardir..

Merkur un futur modeli dikkatimi çekti,ej89 a gore ya yaklasik iki kat fiyat farki var,sizce iki katlik bir konfor farki var midir?
Şimdi bir şey almadan önce forumu iyice okuma vakti geldi komşu..

Futurla başlayın ve diğer tüm makineleri inceleyin Smile

Fırça ve sabunları da. Kremleri ve Jilet konularını da.. Siz hepsini okuyun bence Tongue

http://www.geltir.com/thread-94.html
Biraz tembel olduğum doğrudur da komsu,hic okumadan da gelmedim ayip olur diye Smile Lord un bloğunu okudum bayagi ve sagolsun burada bir arkadasin da tavsiyesi ile geo f. Trumper un sabununa ve aftershave ine karar kildim. Lord un marka hakkında verdiği bilgiler çok etkileyici idi hem de fiyat olarak,baslangic düzeyi cella ,tabac gibi markalarla arasında fazla fiyat farki yok idi. Verdiğin linkteki konuyu da ayrintisi ile inceleyeceğimiz birazdan..
Sayfalar: 1 2 3