Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: En son ne zaman berberde sakal tıraşı oldunuz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
İki yıl önce olmuştum. Cildim hassastır biraz dikkat ederseniz sevinirim dedim, usturayla iyi tıraş edemediler. Sonra elektrikli makine ile düzeltmeye çalışıp yüzümü mahvettiler. Ben de artık çok iyi olduğuna inanmadığım bir yerde sakal tıraşı olmamaya karar verdim.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son iki berber tıraşımdan sonra berberde tıraş olmayı bıraktım. Adamlar yüzümun muhtelif yerlerinde sakallar bırakmıştı. Hatta artık saç tıraşını bile evde olucam.
Benim evde olduğum sakal tıraşları berberlerin yaptığı tıraşlatdan çok daha temiz oluyor.
En son arkadaşımın düğününde olmuştum, sakallarım bir ay çıkmamıştı.
İki sene önce saçımı kazırken jilet ensemde cildime dalmış, her yeri kana bulamıştı, şap aracılığıyla kanamayı durdurduktan sonra yarayı tahriş etmemek adına berbere gitmiştim.

Gittiğim berber neden yıllarca berbere gitmediğimi bana tekrar hatırlattı, berbat bir geyiği vardı, hizmet verenin müşteriye sormaması gereken sorular, haddini aşan yorumlar vs.

6 yıldır jiletle saçımı kazıyorum, adam bir defa kendimi kestim diye berberde tıraş olmazsam böyle olmasının çok doğal olduğunu söyledi, sanki iki günde bir berbere gitmek çok pratik ve maddi açıdan çok feasible olacakmış gibi. O da onun ekmek kapısı tabi, o kısmını çok yadırgamıyorum ama özel hayatıma yönelik sorular kabul edilebilir değil.
Sanırım en son iki yıl önce oldum. Suratım samuray maç karşılaşması gibi oldu o vakit bu vakit berberde sakal tıraşı olmuyorum. Hâlbuki kaç zamandır gittiğim berber.
Hayatım boyunca hiç berberde sakal tıraşı olmadım. Zaten 6-7 yıldır evde makine ile kısaltıyordum, şimdi de kendi kendime ıslak tıraş oluyorum. Ergenliğimde saç tıraşı olduktan sonra, fauller çıksın diye berber abimiz ustura vururdu o bölgelere ama o sayılmaz herhalde Smile
Ben de en son damat tıraşı olurken olmuştum, şu an 9 yıllık evliyim ?
(25/05/2020, Saat: 19:02)mkoroglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de en son damat tıraşı olurken olmuştum, şu an 9 yıllık evliyim ?
Aynen. 12 yıldan fazla olmuş

~SB
32 yıllık ömrüm boyunca bir kere bile berberde tıraş olmadım Smile berberde en son saç kestirişimse yedi sene falan öncedir.
2013 te damat tıraşında olmuştum, tahriş yüzünden Ağustos sıcağında neler çekmiştim. O da son oldu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18