Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: BAL TAVSİYESİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(25/12/2014, Saat: 11:03)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]3. sınıf düz bal.

Ben güzel diye düşünüyordum, biraz araştırmayla onu da bulabiliriz,teşekkürler tekrardan.
(25/12/2014, Saat: 12:26)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben güzel diye düşünüyordum, biraz araştırmayla onu da bulabiliriz,teşekkürler tekrardan.

Konunun başlarında yazdığım gittideki chekich adlı kullanıcının ballarını inceleyin. Ben birkaç yıldır alıyorum hep 10 numara ballar yolluyor. Özellikle püren ve kekiği kime denetsem, kime aldırsam bayıldı. Çam balı sezonuna göre muazzam da çıkabiliyor eh işte de. Çiçek sevmediğim için almam. Ihlamurun kendine has odunsu bir tadı varken narenciye çok zayıf bir bal. Geçen sene ilk kez denediğim akasya balını da beğendim. Şimdi sırada denemelik lavanta ve kestane balları var.
(25/12/2014, Saat: 17:30)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konunun başlarında yazdığım gittideki chekich adlı kullanıcının ballarını inceleyin. Ben birkaç yıldır alıyorum hep 10 numara ballar yolluyor. Özellikle püren ve kekiği kime denetsem, kime aldırsam bayıldı. Çam balı sezonuna göre muazzam da çıkabiliyor eh işte de. Çiçek sevmediğim için almam. Ihlamurun kendine has odunsu bir tadı varken narenciye çok zayıf bir bal. Geçen sene ilk kez denediğim akasya balını da beğendim. Şimdi sırada denemelik lavanta ve kestane balları var.

Teşekkürler...
(21/11/2017, Saat: 02:09)keremgülcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye’nin tartışmasız en doğal ve gerçek balını üreten firma ”Ballı Gurme” firmasıdır.
Web sitesini incelemenizi tavsiye ederim. http://www.balligurme.com


İlk mesajınız reklam mı? Hem de tıraş sitesinde? Bu kadar mı ayağa düştü bu iş? Agresif satış teknikleri derken bundan bahsetmiyorlar Hocam.Yanında Silivri’de arsa da veriyor musunuz? Pistten alalım @dikdik_s lütfen.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@ahraz
Tepki suremiz 1 dakikadır Smile
Hususi gelmiş,en son 2014 yılında yorum yapılmış konuyu bulmuş,basmış reklamı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(21/11/2017, Saat: 02:17)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ahraz
Tepki suremiz 1 dakikadır Smile


Bizim TV’den hızlısın abi,açılmıyor meret


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bal ve arıcılık konusunda sorularınızı varsa bilgim doğrultusunda cevaplamaya çalışırım.
(21/11/2017, Saat: 02:18)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hususi gelmiş,en son 2014 yılında yorum yapılmış konuyu bulmuş,basmış reklamı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız cidden nasıl bulduysa iyi bulmuş Smile.

Forumda bayağı vakit geçiriyorum. Bazen kafama hiç olmayacak birşey takılıyor o başlıktan o başlığa seke seke giderken bakıyorum saatler geçmiş. Ama bal konusuna hiç rastlamamıştım. Adam gayret etmiş. Emeğe saygı diyorum Smile.
5 dakikalık şu videoyu tavsiye ederim

https://youtu.be/HVOFbSTxKBo


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8