Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(29/01/2017, Saat: 21:29)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O kaptaki sabunlar kupkuru geliyordu. Mustafa bey en son ölü fiyata forum içinde satıp elden çıkarmıştı onları. Satılmadığından değil, artık o ürünleri görmek dahi istemediğinden dolayı.

Konuyla alakalı bu başlığın 5. sayfasında başlayan benim mesajlarım var, hatta resim de paylaşmıştım. Şirketin öyle çok ticari ahlakı da yok. Benim mesajıma dönmemişlerdi, Mustafa bey'e ise "oldu canım" dedirtecek bir çözüm önerisi sunmuşlardı.


Üstad senin konuyu biliyorum. I coloniali toprak kasedeki sabunları jelatin kaplayıp kurumasını önlemek yerine cezalandırıp üretimden kaldırıyorlar ise tam komedi . Çok harika sabun gerçekten üretimi sonlandırdılar ise çok üzüleceğim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(29/01/2017, Saat: 22:05)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad senin konuyu biliyorum. I coloniali toprak kasedeki sabunları jelatin kaplayıp kurumasını önlemek yerine cezalandırıp üretimden kaldırıyorlar ise tam komedi . Çok harika sabun gerçekten üretimi sonlandırdılar ise çok üzüleceğim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla üstad bence kokusu hariç üzülecek bir sabun değil. Evet iyi sabundu ama öyle ahım şahım bir performansı yoktu bence. Mango kokulu başka sabunlara şans verin bence.
Üretimi duralı bir kaç ay oldu. Hatta bundan 2 ay önce falan stoktakilerin fiyatlarını arttırdı satanlar ve kısa sürede tükendi sabunlar.
Benim için tek sabun dense, düşünmeden I Coloniali Mango derim.
O kadar yani Smile
Bende onurcakmak hocam gibi beğenmeyen azınlıktayım. Forumumuzda en popüler olduğu dönemde refill paket olarak almıştım ki terracotta kaptakiler gibi kuru / bozulmuş olmasın diye.

Ama performansından hiç ama hiç memnun kalmadım. Kokusu muhteşem, mentol dozu muhteşem ama performansı vasat altı bulmuştum.
Köpürtürken de on saat uğraşıyorsunuz, ara dozlarla su ilave ediyorsunuz felan filan. Çok alternatifi var. Vazgeçilmez hint kumaşı değil benim gözümde de.
Açıkcası üretime son verildiğinde de çok üzülmemiştim.

Ama aftershave derseniz işte orada işler değişiyor. Aftershave balm ı muhteşem. Tam bir nükleer bomba, tam bir kimyasal bomba ama performans inanılmaz.
(30/01/2017, Saat: 14:12)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim için tek sabun dense, düşünmeden I Coloniali Mango derim.
O kadar yani Smile
Katılıyorum.
Onlarca denediğim sabun içinde en sevdiğim oldu.
Rhubarb kremi çok başarılı.
Geçen seneden kalan sabunu yazlık kullanım için  itina ile saklıyorum. Performansı ust düzey koku da gayet başarılı..
eski sayfalarda bir üye ben bu sabunu yerim demişti katılıyorum memnunumda kıyamıyorum kulllanmaya traş sonrası kokusu kalmasıda çok güzeldi
Ben i coloniali yı sentetik fırça ile kullanıyorum, çabuk ve tatmin edici köpük için. Kokusu zaten efsane.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21