Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(09/07/2015, Saat: 15:20)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sabunun kurusu bu komşum, başka yok


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabunu ceset torbasına koymuşsun zaten sevgili @onurcakmak Smile İmpa'nın gönderdiği 2. Sabun da bu durumda mi?
(09/07/2015, Saat: 15:24)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sabunu ceset torbasına koymuşsun zaten sevgili @onurcakmak Smile İmpa'nın gönderdiği 2. Sabun da bu durumda mi?

Ceset torbası Big Grin Çok yaşa üstadım

Mustafa Bey'in gönderdiği tamamen normal. Asıl formu neyse o şekilde. Bu yedek/refill paketler alüminyum alaşımlı bi ambalajda geliyor ve dolayısıyla sıkıntı yoktu. Ama ne zaman ki bu toprakkabına koyulunca, malesef kurumaya başladı. Kurumaya başlayınca da kırılmaya başlıyor. Ben hergün içerisine biraz biraz su koyup bırakarak tekrar nemlenmesini sağladım. Gün aşırı tıraş oluyorum ve şu aralar sadece bu sabunu kullanıyorum. Eski kıvamına döndü şu ara, ama yine de hava ve nem geçirmeyen bir kapta saklanmalı. Eğer tek sabun olarak kullanılacaksa toprak kabın tercih edilmesini tavsiye ederim, rotasyon olacaksa malesef sıkıntı çıkarıyor.
(09/07/2015, Saat: 15:24)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sabunu ceset torbasına koymuşsun zaten sevgili @onurcakmak  Smile İmpa'nın gönderdiği 2. Sabun da bu durumda mi?
komşum çok yaşa sen... Big Grin Big Grin çöp olmuş bu...
Birkaç sayfa önce bahsettiğim gibi benim sabunum da toprak kapta ve oldukça kuru bir halde. Ancak biraz fazla yüklemeyle aşılmayacak bir problemi yok. MWF ya da TOBS'un sabunları beni yükleme ve köpük yapma konusunda daha da çok uğraştıran ürünler. Pazarda artisan sabunlar dahil olmak üzere ulaşabildiğim tüm üst düzey ürünlerin peşine düşüyorum ve denemeye çalışıyorum. I Coloniali Mango bu haliyle bile onlarca sabun arasından benim için ilk üçte...
(10/07/2015, Saat: 10:18)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birkaç sayfa önce bahsettiğim gibi benim sabunum da toprak kapta ve oldukça kuru bir halde. Ancak biraz fazla yüklemeyle aşılmayacak bir problemi yok. MWF ya da TOBS'un sabunları beni yükleme ve köpük yapma konusunda daha da çok uğraştıran ürünler. Pazarda artisan sabunlar dahil olmak üzere ulaşabildiğim tüm üst düzey ürünlerin peşine düşüyorum ve denemeye çalışıyorum. I Coloniali Mango bu haliyle bile onlarca sabun arasından benim için ilk üçte...

Hocam siz sabunu kaba basmayıp, asıl şekliyle kullanarak en iyisini yapmışsınız zaten.

Ben de acizane bu detayı eklemiş olayım; ola ki sabun kuru çıktı veya rotasyonda kullancaksınız, şeklini bozup kaba basmayın, kendi asıl şeklinde kullanın.
Bugüne kadar kokladığım açık ara en iyi kokuya sahip sabun.Tıraştan sonra da yüzünüzde kokmaya devam ediyor.Benim için koku gerçekten önemli.Kokusuyla zaten açık ara fark yaptı. Cildim de bıraktığı pamuksu etki de çok hoş.Nemlendirme ve kayganlaştırma başarılı.Çok beğendim sabunu, çok Smile
(21/12/2015, Saat: 19:26)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Muhteşem bir koku, dozajı harika ayarlanmış bir mentol hissi ama gel gelelim ne bir koruma duygusu, ne de bir kayganlık.

Size birebir katılıyorum. Aynı dediğiniz gibi. Ancak bu saklama koşullarından dolayı olabilir. Ben toprak kasesiyle almıştım ve bu sabun hava ile temasa hiç gelmiyor. Siz nasıl saklıyorsunuz?
(21/12/2015, Saat: 20:05)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Size birebir katılıyorum. Aynı dediğiniz gibi. Ancak bu saklama koşullarından dolayı olabilir. Ben toprak kasesiyle almıştım ve bu sabun hava ile temasa hiç gelmiyor. Siz nasıl saklıyorsunuz?

Refill olarak almistim hocam. Plastik kapaklida sakliyorum. Hava ile temas minimumda. Bahsettiginiz durumu biliyorum. Bende yasanmadi hocam. Ona ragmen performansini begenmedim hocam.
(21/12/2015, Saat: 20:16)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Refill olarak almistim hocam. Plastik kapaklida sakliyorum. Hava ile temas minimumda. Bahsettiginiz durumu biliyorum. Bende yasanmadi hocam. Ona ragmen performansini begenmedim hocam.

O zaman bu sabuna altın semer de vursak yine aynı hocam. Şu an sadece dekoratif olarak ve arasıra kapağını açıp koklamak için rafımda duruyor, zira malülen emekliye ayıralı aylar oldu.
Smile Ayni sekilde dun aksam kenarda gorunce bende bir sans vereyim dedim. Yok hocam aynen dediginiz gibi direk emekli.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21