Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Sabun mu krem mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
geleneksel trasa ilk basladigimda ne denk gelirse aliyordum fakat kremlerin kullanim rahatligi ve kisa zamanda porsuk fircalarla daha verimli kopuk olusturmasindan sebep krem kullaniyorum.bazen domuz fircalarla sabunlari da kullandigim oluyor ama tercihim kremden yana artik.ve kremlerdeki koku sanki daha kaloci ve yogun gibi geliyor bana.
Önceleri tercihim Sabundu ama gün geçtikçe krem tercih etmeye başladım, kısa sürede dolgun, kıvamlı ve adı üstünde kremsi bir köpük oluşturduğu için. Aynı neticeye sabun ile de ulaşılabiliyor ama daha çok efor gerekiyor.
(26/06/2015, Saat: 10:49)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önceleri tercihim Sabundu ama gün geçtikçe krem tercih etmeye başladım,  kısa sürede dolgun, kıvamlı ve adı üstünde kremsi bir köpük oluşturduğu için.  Aynı neticeye sabun ile de ulaşılabiliyor ama daha çok efor gerekiyor.

ben de artik sizing takimdayim
Sabun...Sabun... Sabun... Castle forbes Cream :-) mümkünse buram buram limonu:-))
ikisini beraber kullanıom Smile
Birde krem gibi sabunlar var, veya sabun kabında satışa sunulan kremler diyelim. Örneğin Body Shop Maca Root. Benim favorim bu tip ürünler.
Bende tercihimi sabundan yana kullanıyorum cella ile tabac vazgeçilmez arko ise Çandır.
Evet arkadaşlar sizin tercihiniz hangisi? Ben iki ürünü de kullanmadığım için tercih belirtemiyorum.
Geleneksel traşa başladığımdan itibaren tercihim hep sabunlardan yana oldu. Sabunlarda fırça sabuna sürülerek köpürtme yapıldığı için kıvam ve köpüğü daha iyi ayarlamak mümkün bence. Krem de baştan göz kararı bir miktar tasa sıkılarak köpürtme yapılıyor gereğinden fazla sulu ya da kuru bir köpük oluşursa kıvamı burada ayarlamak daha zor gibi. Bu iki sebepten dolayı sabunların daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ikisini de kullanmadim, ama sabun olarak satilan ürün elimden gecmisti. Acikcasi o da gayet kremimsi bir yapiya sahipti, eger sadece kivam acisindan soruyorsaniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19