Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yaqi Agamemnon: nâm-ı diğer, 'DOCS' "Double Open Comb Slant"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(19/03/2021, Saat: 20:16)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]qb5j5F.jpg

Razorustan almıştım. 6 kez kullanmama karşın bu şekilde üst tabyada renk attı komşum..

Bende de oluyor ama sabun artığından. Ne zaman ki hazır köpükle traş sonrası temizlemeye başladım sorun çözüldü. Ne marka sabun kullanıyorsunuz?

Ben henüz almadım ama Proraso Single Blade Shaving Cream de aynı arko gibi sabun kalıntısı veriyormuş. Size dediğim Arko'nun hazır köpüğünü sırf temizlik için kullanmanızı öneririm. Başka neler nelerle temizledim de bir bunun faydasını gördüm. Big Grin
s9jj0y.jpg
(19/03/2021, Saat: 20:46)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maalesef komşum çin malı sonuçta ama benim beklentim daha yüksekti acaba üretim hatasimi diye düşünüyorum. Razorusa bildirsem değişim veya farklı bir ürün şeklinde bir teklif sunatlarmi diye merak ediyorum. Sanki bana üretim hatası gibi geliyor ve böyle olmamalı diye bir düşünce beynimde yer ediniyor..
Durumu bildirin isterseniz. Belki de renk atma durumu üretim hatasından da kaynaklanıyor olabilir. Ama benim şahsi düşüncem bu tür kaplamalı aletler alınmaması yönünde.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bu sanki kalıntı değilde kaplamada bir sorun oluştu gibi görünüyor çıkmıyor. Proraso kırmızı sandal kullanıyorum. Kaplama malzemesinde sıkıntı olamaz mı ?
(19/03/2021, Saat: 21:01)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya bu sanki kalıntı değilde kaplamada bir sorun oluştu gibi görünüyor çıkmıyor. Proraso kırmızı sandal kullanıyorum. Kaplama malzemesinde sıkıntı olamaz mı ?

Aynen bende de oluyordu. Bir deneyin. Memnun kalacağınızdan eminim, altı üstü bir köpük. Kullandıktan sonra kağıt havlu ile kurulayarak çıkartamıyorsunuz, çok çok dirençli birşey resmen bağlanıyor kaplamasına.
kKaWsS.jpg

Teşekkürler komşum. Signal diş macunuyla yıkadım pırıl pırıl oldu. Demek ki kaplama malzemesi kaynaklı bir sorun yokmuş... Bende bayağı bir endişe etmiştim ama ürün kaplaması gayet sağlıklı . Sabun kopuklerinin bu tür izlere yol açtığını bilmiyordum açıkçası.
(19/03/2021, Saat: 21:27)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kKaWsS.jpg

Teşekkürler komşum. Signal diş macunuyla yıkadım pırıl pırıl oldu. Demek ki kaplama malzemesi kaynaklı bir sorun yokmuş... Bende bayağı bir endişe etmiştim ama ürün kaplaması gayet sağlıklı . Sabun kopuklerinin bu tür izlere yol açtığını bilmiyordum açıkçası.

Komşum pırıl pırıl makineni aşındırmandan çekindim. Sonuçta aşındırıcı bir bileşik diş macunu. Daha güvenli yöntemler de mevcut.
(19/03/2021, Saat: 22:17)mtcn77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum pırıl pırıl makineni aşındırmandan çekindim. Sonuçta aşındırıcı bir bileşik diş macunu. Daha güvenli yöntemler de mevcut.

Evet komşum bende açıkçası ilk başta korktum kalıcı hasar verecek diye fakat sonuç iyi oldu. Sanırım farklı yöntemler bulmalıyım bu köpük izini yok etmek için. Gözüm gibi bakıp el üstünde tuttuğum makineme zarar gelmesini istemem açıkçası.
(19/03/2021, Saat: 22:45)Trashman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet komşum bende açıkçası ilk başta korktum kalıcı hasar verecek diye fakat sonuç iyi oldu. Sanırım farklı yöntemler bulmalıyım bu köpük izini yok etmek için. Gözüm gibi bakıp el üstünde tuttuğum makineme zarar gelmesini istemem açıkçası.

Komşum ilk sayfadaki Arko Mentollü Traş Köpüğü'nü denemiş olarak söylüyorum, özellikle birkaç gün önce iki üç sefer kendi hâlinde kurumaya bırakınca vidaları yeşil bir kir bağladı. Ben daha çok vidaları aşındırmaktan çekindim, çünkü makinenin en hassas yerini aşındırmaktan çekindim. Bir seferde değil ama iki seferde tamı tamına temizledi. Kesinlikle çok nazik temizliyor. Hem kaplamanı da yıpratmazsın - benim sirke maceramdan dolayı çizikleri bir görsen. Rolleyes
(19/03/2021, Saat: 22:57)mtcn77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum ilk sayfadaki Arko Mentollü Traş Köpüğü'nü denemiş olarak söylüyorum, özellikle birkaç gün önce iki üç sefer kendi hâlinde kurumaya bırakınca vidaları yeşil bir kir bağladı. Ben daha çok vidaları aşındırmaktan çekindim, çünkü makinenin en hassas yerini aşındırmaktan çekindim. Bir seferde değil ama iki seferde tamı tamına temizledi. Kesinlikle çok nazik temizliyor. Hem kaplamanı da yıpratmazsın - benim sirke maceramdan dolayı çizikleri bir görsen. Rolleyes

Komşum ben şimdilik diş macunu ile temizlik yapicam sanırım. Proraso sabun kullandığımdan arko almayı pek içim sinmez temizlik için bile olsa. Kaplamaya bir zarar vereceğini düşünmüyorum açıkçası sonuçta çünkü bu ürün diş için kullanılıyor ve öyle zararlı birşey olsa disleride tahrip ederdi diye düşünüyorum. Zaten sadece 20 saniye kadar sürüyor temizlik hemen duruluyorum iyice makineyi . Sirke ile verdiğiniz tahribatı çok merak ettim böylesi güzel bir makineye. Ayrıca euromax ile çok güzel bir kombine içerisinde şu an. Ucuz olsada bence bu jilet çok zevkli tıraş sunan uzun ömürlü bir jilet. Bir jileti ortalama 7-8 kere kullanıyorum ve çok konforlu. Sanırım çok keskin değil fakat makine agresif olunca jiletinde tadından yenmiyor. Tavsiye ederim sizede komşum bir deneyin beşli paketi 2 liraya satılıyor. Yani tek bir yaprağı 40 kuruş civarı.
Shark ile dün 3. kullanımında çene kenarından adem elmasına doğru ATG'siz traşımı tamamladım. Bugün ise 4. kullanımında aynı yöne son perde ATG alarak bitirdim. İki güne bir ATG ile çok rahat ve kusursuz bir traş oldu.

Shark Jilet, kullanıldıkça ATG kesimi yumuşuyor ve daha az cildi yoruyor. Kesinlikle uzun soluklu bir jilet.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7