Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yaqi Agamemnon: nâm-ı diğer, 'DOCS' "Double Open Comb Slant"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Bugünkü mermer gibi traşımızı olurken bir kez elimden kaçırdım, önce lavaboya düştü, oradan sekip yere çarptı. Görünürde bir farklılık yok, çok ucuz atlatılan bir kazaydı.
5d9938d85728c19bb1e43360f9a4585d.jpg
Ben de çok severek kullanıyorum. Yeşil 7 oclock ile 2-3 günlük tıraşta çok iyi sonuç aldım. Tavsiye ederim. Sakal sesi bu aletle tıraş olurken çok iyi geliyor. Bir çok aletim var ama yeri bir ayrı oldu. Kesinlikle korkulacak bir alet değil. Agresif ama kesinlikle konforlu tıraş çıkarıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(16/02/2021, Saat: 21:37)mennan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de çok severek kullanıyorum. Yeşil 7 oclock ile 2-3 günlük tıraşta çok iyi sonuç aldım. Tavsiye ederim. Sakal sesi bu aletle tıraş olurken çok iyi geliyor. Bir çok aletim var ama yeri bir ayrı oldu. Kesinlikle korkulacak bir alet değil. Agresif ama kesinlikle konforlu tıraş çıkarıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşum, hoş geldiniz. Makine hiç zorlanmıyor sakalları alırken, genel yakınma biraz fazla yakın alabilmesi.
Ben de geçen yaz Yaqi slant başlık almıştım. Yaqi'nin bu slant başlığı tam bir deli fişek. Dün akşam iyi bir yüz hazırlığıyla beş günlük sakalı tıraş ettim. Üç perdelik tıraşın ardından birkaç noktada düzeltme yapınca hâlâ çıtır çıtır kesim sesi geliyor. Geri bildirimi gayet iyi bir alet.

Ben bu aletin agresifliğini dengesiz buluyorum. Yani agresif ama kontrolsüz hissettiriyor. Mühle r41 bile Yaqi slant kadar dikkat gerektirmiyor. Bu arkadaş resmen ustura gibi bir şey. Hele ki alt dudak ve çene üstünde ufacık bir nokta var ki orayı da sadece Yaqi kanatmayı başarıyor. Bu da aletin bendeki nişanesi galiba.

German 37 varken çok nadir kullanıyorum bu hırçın arkadaşı.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@"mtcn77" komşum belli ki bu alet size agresif geliyor, daha yumuşak karakterli (mild) bir alet daha çok işinizi görürü gibi. EJ veya Mühle 89 serilerinden veya muadili bir alet tavsiye ederim.
İyi pazarlar. Fırça Jilet Tıraş aleti Aftershave
Ocr7Ow.jpg
BWhRpO.jpg
(21/02/2021, Saat: 14:31)mtcn77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi pazarlar. Fırça  Jilet  Tıraş aleti  Aftershave

Komşun ben r 41 kullanmama rağmen bu aletten gözüm korktu. O nasıl bir jilet tutuşu.
Bendede var bu ürün fakat istediğim verimi alamadım. Çok agresif ki her tıraşda bir yerimi kestim ve tahriş boyun altı o biçim. Bilmiyorum ama severek kullandığım bir alet değil çok ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum buradan açıkçası..
Kullanabildiğim tek slant wunderbar slant. Bu alet inanılmaz derecede agresif geldi bana
(17/03/2021, Saat: 23:20)saltwater Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanabildiğim tek slant wunderbar slant. Bu alet inanılmaz derecede agresif geldi bana

Komşum ben bir de Proraso Single Blade krem sabunla deneyip karar vereceğim. Memnunum ama cildi yoruyor. Haftada 1-2 kere traş olacak kadar sabırlı değilim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7