Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Perma Sharp Süper Jilet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Avrupa birliği dışından gelen jiletlere %25 fon geldi.
Dövizde artınca sonuç bu.
Feather jileti fabrikasından sipariş ettim.Fiyatı aşağı çekme planım vardı. Fon ve döviz artışından sonra indirim hayal oldu Sad
Eucris Hocamın gönderdiği çift kağıtlı perma yı denedim. (Eucris Hocama buradan tekrar bir teşekkür edeyim) Sakalım aşırı sert ve de gür olduğu için öz hazırlıksız traş olamıyorum. Yine detaylı bir ön hazırlıktan sonra tıraşa başladım.

Kesinlikle çift kağıtlılar, tek kağıtlılara göre keskinliği bir tık ileride. Ama bu durum aynı doğrultuda tahriş olasılığını da bir tık ileriye taşıyor. Feather kadar olmasa da hatayı affetmiyor. Hemen kılcal kanamalara yol açabiliyor. Ama kullanması keyifli ve de günlük tıraşa uygun bir jilet.

Çift kağıtlılar artık bulunmuyor ama kişisel kanaatim, Tek kağıtlı ile çift kağıtlı arasında birkaç sayfa öncesinde belirtilen o ciddi farkların bulunmadığı yönünde. (Subjektif bir değerlendirmedir)

Sonuç itibari ile günlük tıraş için sarı 7 Oclock tan sonraki favori jiletim olmaya devam ediyor. Performans / Fiyat oranı en yüksek jiletlerden biri.
@izbe....Rice ederim güle güle kullanın sıhhatler olsun.
Tabiki eski üretim çift kağıtlı permasharp diyorum.Neden mi?
Çünkü Feather yada Gillette'nin O c'lock olan ürünleri 4.5-5 TL piyasada kaldıki kurla beraber daha da artacak dolar bugün 2.65 ile yeni rekor tazeledi.
1 paket Feather'e yada 7 O'clok'a,3 paket permasharp super alıyorsunuzki bu bile fiyat performans olarak yeterde artar.
keskinlikse keskinlik fiyat ise fiyat....
İnternet üzerinden kuaför toptancılığı yapan yerlerde uygun fiyata görüyorum sipariş versem sahte çıkma oalsılığı var mıdır?Bir de yıllardır hiç çift kağıtlı denk gelmedi bana nerelerden temin edebilirim?
Çift kağıt kalmadı diye biliyorum ben,artık piyasadakiler hepsi tek kağıtlı.
(20/04/2015, Saat: 22:01)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnternet üzerinden kuaför toptancılığı yapan yerlerde uygun fiyata görüyorum sipariş versem sahte çıkma oalsılığı var mıdır?Bir de yıllardır hiç çift kağıtlı denk gelmedi bana nerelerden temin edebilirim?

Artık hepsi tek kağıt. Çift kağıtlılar eski üretim belki tek tük bulabilirsiniz. Sahte konusunda endişeleniyorsanız da İmpa'dan temin edebilirsiniz.
Peki,teşekkür ederim.
(21/04/2015, Saat: 11:28)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çift kağıt kalmadı diye biliyorum ben,artık piyasadakiler hepsi tek kağıtlı.
Bende çift kağıtlı var zamanında sağlam stok yapmıştım.
(23/04/2015, Saat: 11:28)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende çift kağıtlı var zamanında sağlam stok yapmıştım.

Evet komşum ben yenilerde yok diye biliyorum, bende de var birkaç adet
(23/04/2015, Saat: 13:51)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet komşum ben yenilerde yok diye biliyorum, bende de var birkaç adet
İsteyen olursa çift kağıtlı perma ben yardımcı olmaya çalışıyorum elimdekilerden.