Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Perma Sharp Süper Jilet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu jiletle anlaşabilenlere gerçekten imreniyorum. Ne stok sıkıntısı var, nede uçuk kaçık fiyatı. Keskinliğine kesinlikle lafım yok. Hatta konfor olarak çok üst düzey bulanlar var. Tıraş esnasında tam işler güzel gidiyor derken bir bakıyorum geride noktasal kanamalar oluşmuş. 30 dan fazla farklı markanın jiletini denemişimdir. İçlerinde en çok şans verdiğim ve bir umutla yeni paketini açtığım permasharp ile malesef uyum sağlayamadım.
+1000
Geleneksel tıraşa ilk başladığımda bende jiletlerin etkisini önemsiyordum, fakat zaman geçtikçe alet/jilet uyumunu yakaladıkça kötü jilet yoktur diyebilirim naçizane. İllaki kullandıkça bir sekilde uyum yakalanır.
Jilet için, marka model ne olursa olsun, noktasal kanamalara karşı linkteki yöntemi denemenizi öneririm. Yöntemimizin adı mantarlama Smile


https://www.youtube.com/watch?v=HP3ncUZRd4A
Tıraş sever forum üyelerimiz galiba Perma Sharp bu yazılanları gördü nazar değdi. Şu an toptantr de satış fiyatı bir hayli yükselmiş 133,50 TL tek kartela fiyatı. İnanılmaz
Gayet güzel bir jilet. Baili br176 ile oldukça uyumlu.
Türkiye de fiyatlar delirmeden hemen önce, 40 yıl yetecek kadar Polsilver, blue vs kaliteli jiletlerden stoklamıştım. Allah sağlıklı ömür versin. Keser dururuz artık ?
@"rock83" jilet, alet, sabun vb tıraş gereçleri temin edilie yine, Allah dermansız dert vermesin.Keyifle kullanın jiletlerinizi Smile
17 yaşındayım, 5 aydır geleneksel tıraş oluyorum. Malatya'da oturuyordum. Deprem olunca Ankara'ya geldim ve ekipmanlar Malatya'da kaldı. Yaprak jilet aradım nereye baksam bulamadım. En son pes edip eve dönerken su almaya girdiğim tekelde bu jileti gördüm. Bir jilet her tıraşta mı tahriş yapar ya günlük, gün aşırı, 3 günlük hepsinde tahriş yaptı. Bu jilet yüzünden yanaklarımdaki tahriş geçmiyor hala kırmızılıkları duruyor. Hiç bana yaramadı bu jilet kullandığıma çok pişmanım.
Permasharp son senelerde gene değişti mi? Bu başlığın ilk 2011'deki yorumlarında Permasharp övülmüş, o günkü ile şimdiki Permasharp aynı mı? O zamanın yorumlarındaki jiletle aynı jilet mi var şimdi piyasada?