Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Derby tıraş kremleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(18/05/2020, Saat: 19:04)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen komşum.  Derby limonun kokusunu da limonlu prilin kokusunu da seviyorum.  Smile

Yani hocam deterjan dediğimiz şey mis gibi kokan bir ürün çamaşır suyu gibi koksa neyse Big Grin
Bugün Onur Market'te fiyatının 3,99 TL'ye düştüğünü görünce dayanamayıp denemek için aldım. Yüzde köpürtme yapmaya pek alışkın olmamama rağmen bunda bir sorun yaşamadım. Mentol kokusu fazla belirgin değil, köpüğü idare eder, kayganlaştırıcılığı iyiydi bence. Tıraşın sonunda yüzümü soğuk suyla yıkadığımda oldukça hissedilir bir serinlik veriyor. Bu açıdan Arko cool tıraş kremine göre daha ferahlatıcı. Ama Arko'nun kremi biraz daha fazla kolay köpürüyordu sanki. Kullanmadan önce burada yazılan bazı olumsuz yorumları okuyunca fazla bir beklenti içine girmemiştim ama açıkçası fiyat/performans açısından gayet başarılı buldum. Yaz aylarında değişiklik olsun diye arada bir tercih edebileceğim bir ürün.
Ben de bugün derby limon aldım. İlk defa kullanacağım bakalım.
Yeni aldığım domuz fırçaların kokularını gidermek için bu kremle köpürtüp bekletiyorum. Sirke vb şeylerin fırçaya olası zararından dolayı derby kremler işime bu şekilde yarıyor. Yüze sürülüp tıraş olunası bir krem olduğunu düşünmüyorum.
Az önce kullandım benim hoşuma gitti. Kokusu çok güzel ferah bir koku. Kolayca köpük yaptım. Yoğunluğu da yeterince iyiydi. Kayganlık konusunda da başarılı buldum. Tıraş sonrasında aftershave kullandığım için tıraş sonrası hissiyatını bilemiyorum.
Limon olanı ilk aldığım kremlerden biri 2 ay önce 2.5 TL ye almıştım ve ara ara kullandım diğer kremler ile karşılaştırma için.Kopurmesi ve kıvamı güzel tıraş sonrası hisside iyi. Birde mentol olanını alıp denemek istiyorum
2015 gibi limonlusu piyasadan birden kayboldu. Nepazar tezgahında ne markette 3 il de aradım denk gelemedim. O sıra Arko sabunu bu kremle destekliyordum. Yine aynı yıl tesadüfen İzmir'de Ayhan Işık'ın müze evinin olduğu yerdeki markette bulup almıştım. 1 TL ydi (: Anılarım canlandı.
Mentol olanını ben aldım beğenmedim. Mentol kokusundan başka herşeye benziyor. Bitsin limon alıcam ben de. Ama krem olarak görevini yapıyor. Koruyuculuğu ve köpürmesini beğendim .
Derby tıraş kremi normal ve mentölde koku bakımından puan alamadı benden
Derby limonu beğenerek kullanıyordum koruyuculuğu fena değildi son ki üretimlerde hem koku hemde koruculuğu zayıf buldum
@"gibicibicis_34" hani koku önemli değildi senin için ? Big Grin ucuz sentetik nane kokusu rahatsız etti değil mi ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16