Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Derby tıraş kremleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(15/04/2020, Saat: 02:59)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arko, Dalan ve Nivea'dan sonraki yerli kremim olan Derby'nin Nisan 2019 üretimi normal olanını bugün ilk defa alıp kullandım.
4 TL gibi bir fiyatı var.
Köpük yapmada Nivea ve Arko'nun biraz gerisinde kalmasına rağmen tıraş sonrasında koruyuculuk faktörünün yüksek olduğunu gördüm. Tıraş sonrası kullandığım balsamı eğer tıraş biraz sorunlu geçtiyse bir defa daha sürerdim ama bunda yalnızca bir defa kullanmam yetti ve sonrasında da cildimde hiç bir tahriş belirtisi olmadı. Jilet, 2. kullanımda olan Gillette 7 O C'lock yeşil, alet ise Yuma ..
Köpük oluşturmada belki de ben su oranını ayarlayamamış olabilirim. Çok dolgun bir köpük bekledim ama gözüme az göründe doğrusu. Buna rağmen bence koruyuculuk bakımından başarılı bir ürün. Koku olayı da zaten tamamen kişisel bir konu olduğundan benim açımdan sorun olmadı, kokusu çok az denilebilir ..
Yalnızca tıraş olmak üretilmiş .. Koku ve dolgunluk aramayın ..
İyi yanı cilt tıraş sonrası çok rahat ..

Tiras urunlerinin kisiden kisiye fark edebildiginin gostergesi,ben de ne zaman derby kremler ile tiras olsam yuzum tahris oluyor hic koruyuculuk goremiyorum.Komsum aslinds cok kolay ve dolgun bir kopuk yapiyor derby.
(18/04/2020, Saat: 16:53)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tiras urunlerinin kisiden kisiye fark edebildiginin gostergesi,ben de ne zaman derby kremler ile tiras olsam yuzum tahris oluyor hic koruyuculuk goremiyorum.Komsum aslinds cok kolay ve dolgun bir kopuk yapiyor derby.

Evet, haklısınız, aynen jiletlerin de kişiden kişiye değişiklik göstermesi gibi krem veya sabunlarda da aynı kriter var.
Dün gece Derby krem ile ikinci tıraşımı oldum, bu defa biraz daha su ile köpürttüm, kıvam ve miktar tam oldu.
Jilet de biraz çekiştirme yaptı ama buna rağmen tahriş hiç yok ..
Diğer kremlerden kalan bir koruyuculuk devam ediyor diye düşündüm ama ikinci tıraşım da çok rahat geçti.
Arko'ya göre fiyatı da avantajlı, ben 4 TL'ye aldım ..
Bir tıraş sitesinde tane fiyatı 2,75 TL ..
Mentollünün koku etkisinin hemen hemen hiç olmaması, limonlunun da kokusunun limonlu deterjanlar gibi bir garip kokmasını okuyunca onları almadım. Eski üretim lavantalısını bulursak denemek lazım.
(18/04/2020, Saat: 17:23)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet, haklısınız, aynen jiletlerin de kişiden kişiye değişiklik göstermesi gibi krem veya sabunlarda da aynı kriter var.
Dün gece Derby krem ile ikinci tıraşımı oldum, bu defa biraz daha su ile köpürttüm, kıvam ve miktar tam oldu.
Jilet de biraz çekiştirme yaptı ama buna rağmen tahriş hiç yok ..
Diğer kremlerden kalan bir koruyuculuk devam ediyor diye düşündüm ama ikinci tıraşım da çok rahat geçti.
Arko'ya göre fiyatı da avantajlı, ben 4 TL'ye aldım ..
Bir tıraş sitesinde tane fiyatı 2,75 TL ..
Mentollünün koku etkisinin hemen hemen hiç olmaması, limonlunun da kokusunun limonlu deterjanlar gibi bir garip kokmasını okuyunca onları almadım. Eski üretim lavantalısını bulursak denemek lazım.

Komsum evet limonlusu biraz prill bulasik deterjani gibi kokuyor goreceli olarak o kadar kotu bir koku degil bir alip deneyin belki begenirsiniz.Ben kokusunu sevdigim icin ayda 1 2 kere kullaniyorum.
Bugün Derby Limon’la tıraş oldum; forumda ‘Kullandığınız en kötü bilmem kaç tıraş kremi’ başlığı olsa ilk sıraya hangisini koyacağım artık belli oldu. Biraz kayganlığı olan, hiç koruyuculuğu olmayan, çabucak sönme eğilimli, yüzü kurutan (nemlendiricili yazmasına rağmen) bir köpük...Kokusu da limonlu bulaşık deterjanlarınınkine benziyor.
Ben de daha önce aldığım derby limonu bitirmek için bir haftadır bu kremle traş oluyorum. İlk tıraşta beğenmedim. Kayganlık yetersiz gelmişti. Fakat huyunu öğrenmeye mi başladım nedir son tıraşlarımda iyi performans göstermeye başladı. Bugün ali bıyıklı, gsb eşliğinde çok güzel bir tıraş çıkardı.

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(17/04/2020, Saat: 12:33)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]derby mentollüyü bugün deneme fırsatım oldu. bundan önce proraso yeşili denemiştim hiç alakası yok. pek beğenmedim derby yi. proraso da koku süperdi ve yüzünüzü duruladıktan sonra bi ferahlama hissediyorsunuz. derby de bunları bulamadım. bir daha da almam. gerçi biri 7 tl biri 40 tl. bizim yerli firmalar neden yapamıyor acep. ama arko başka tabi.

Yapamıyor değil. Belki de zevk meselesi.
Derby mentol, mentol kokusu veren ama mentol içermeyen bir krem. O yüzden proraso gibi etki hissetmiyorsunuz. Benim için de proraso yeşil hiç iyi bir krem değildir. 40 lira para verirsin ama saatlerce yüzünü yakar. Köpükse, aynı köpük... Derby mentol ise tam benim aradığım şey. Benim gözümde de derby en iyisini yapmış...

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@habaz haldun abi biz millet olarak yerli üretimimizdeki ürünleri beğenmiyoruz halbuki hiç bir sorunu yok tekniğini bilen derby tıraş kreminin sevdalısı oluyor avrupalılar tüm derby ürünlerini zevkle kullanıyor onlar neden problem yaşamıyor. Örnek vererek anlatıyorum bir vatandaşımız memnun kalmıyor bu tıraş kremi çok kötü iyi değil bir başka vatandaş bu yorumu okuyor zaten pskolojik olarak kullansa dahi kötü diyor bir diğer vatandaş yorumlardan görüşlerden hiç haberdar değil ama derby tıraş kreminin performansından memnun demek istediğim kendi yerli üretimimizi kötülüyoruz kötülememek lazım Gİllettenin tıraş köpükleri nedense herkes tarafından süper hiç kötü yoruma denk gelmedim ama bizim yerli markalar yok kesmiyor yok iyi köpürmüyor hem tekniğini bilmiyor başkasınada aldırtmak istemiyor
(23/04/2020, Saat: 18:45)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@habaz haldun abi biz millet olarak yerli üretimimizdeki ürünleri beğenmiyoruz halbuki hiç bir sorunu yok tekniğini bilen derby tıraş kreminin sevdalısı oluyor avrupalılar tüm derby ürünlerini zevkle kullanıyor onlar neden problem yaşamıyor. Örnek vererek anlatıyorum bir vatandaşımız memnun kalmıyor bu tıraş kremi çok kötü iyi değil bir başka vatandaş bu yorumu okuyor zaten pskolojik olarak kullansa dahi kötü diyor bir diğer vatandaş yorumlardan görüşlerden hiç haberdar değil ama derby tıraş kreminin performansından memnun demek istediğim kendi yerli üretimimizi kötülüyoruz kötülememek lazım Gİllettenin tıraş köpükleri nedense herkes tarafından süper hiç kötü yoruma denk gelmedim ama bizim yerli markalar yok kesmiyor yok iyi köpürmüyor hem tekniğini bilmiyor başkasınada aldırtmak istemiyor
Haklısın @jegal kardeşim, arko olsun derby olsun yabancı forumlarda çok övülen ürünler iken memleketimizde yerin dibine vuruluyor. Şahsen arko benim severek kullandığım sabunlardan biri. Umarım kendi ürünlerimize karşı olan bu önyargı bir gün ortadan kalkar.

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu forumda, yerli ürünler de dahil, herhangi bir ürün için yazılan değerlendirmelerin kötüleme veya yüceltme amaçlı yazılmadığını düşünüyorum. Herkes o ürün hakkında ne düşünüyorsa onu yazıyor diye kabul ediyorum, iyiyse iyi, kötüyse de kötü. Bu durumda bir ürünün değerlendirmesini eleştirirken yapılan ‘önyargılı yorumlar’ ve ‘yerli ürünleri kötülemek’ gibi çıkarımlar bana anlamsız geliyor. Olaya yerli ürünleri kollamalıyız penceresinden bakan aslında önyargılı olmuyor mu?
Arko kokusu dışında bence hiçbir artısı olmayan sabun. Evimde var mı? En az 10 adet. Arko bir efsane. Smile Derby Mentol kokusunu sevmiyorum, Limon ise güzel. Bana kahvehanelerdeki limonlu oraleti hatırlatıyor. Derby kremlerin performansı Arko sabundan daha iyi. Fiyat/Performans olarak karşılaştırırsak harika ürünler. Tüpüne 60 lira vermiyoruz sonuçta. Parasından çok fazla iş yapıyorlar bence.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16