Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Edwin Jagger 3ONE6 Stainless Steel Paslanmaz Tıraş Aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
ünlük kullanımda r89 un kesimini begenmedigim için gamechanger 84 ile 3one6 dan birisini almaya kafaya koyup bu iki aleti forum icindeki yorumlari okuyup üyelerimize ozelden yazarak bilgi aldim.genel olarak mesajlarinda uyelerimizin 3one6 in gunluk kullanimda agresif olduğu gc 84 ün daha uygun oldugu yönünde bilgilendirilmiştim.gc 84 ü üyemiz den biri deneme amaçli gönderdiği aleti de deneme firsati bulmuştum.Türkiyede gc 84 satışta olmadiği icin beklememek için 3one6 aldım.15 gündür günlük 3one6 kullanım sonucunda;
3one6 ,r89 a göre agresiflik olarak rahatsiz edecek derecede fark yok.konforlari birbirine yakin ama r89 a göre kesim kalitesi hissedilir derecede iyi.3one6 ile gc 84 birbirine yakin aletler.en önemli sey her alet herkesde ayni etkiyi gostermiyor bunuda ögrenmis oldum
Dostlar merhaba, 3one6 alüminyum saplı olanını kullanan komşularım, uzun kullanımda değerlendirmeniz nasıl olur? Mesela çabuk deforme oldu mu, renk atması oldu mu ya da alüminyum yumuşaklığı sonucu yamulma oldu mu merak ediyorum? Ağırlık noktası başlığa daha yakın heralde bu durumdan olumlu ya da olumsuz etkilendiniz mi? Keşke çelik saplı olan modeli alsaydım dediğiniz oldu mu?
(11/10/2020, Saat: 21:24)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostlar merhaba, 3one6 alüminyum saplı olanını kullanan komşularım, uzun kullanımda değerlendirmeniz nasıl olur? Mesela çabuk deforme oldu mu, renk atması oldu mu ya da alüminyum yumuşaklığı sonucu yamulma oldu mu merak ediyorum? Ağırlık noktası başlığa daha yakın heralde bu durumdan olumlu ya da olumsuz etkilendiniz mi? Keşke çelik saplı olan modeli alsaydım dediğiniz oldu mu?

1 yıldır kullanıyorum. Deforme olmadı. renk atması olmadı. Yamulma olmadı. Keşke çelik alsaydım demedim çünkü bir sürü çelik sapım var istediğimi takar kullanırım.
(11/10/2020, Saat: 21:26)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1 yıldır kullanıyorum. Deforme olmadı. renk atması olmadı. Yamulma olmadı. Keşke çelik alsaydım demedim çünkü bir sürü çelik sapım var istediğimi takar kullanırım.

Komsum teşekkür ediyorum cevabınız için, ben daha önce 3one6 çelik kullanmıştım, sattım ama tekrar dönüş yapmayı düşünüyorum. Bu seferde alüminyum sap almayı düşünüyordum. Aklımdaki sorulara siz cevap verince netleşti sanırım teşekkür ederim.
(11/10/2020, Saat: 21:38)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum teşekkür ediyorum cevabınız için, ben daha önce 3one6 çelik kullanmıştım, sattım ama tekrar dönüş yapmayı düşünüyorum. Bu seferde alüminyum sap almayı düşünüyordum. Aklımdaki sorulara siz cevap verince netleşti sanırım teşekkür ederim.

Rica ederim.
bu yakısıklı arkadaşın bıcak açıklığı tam olarak nedir bilgisi olan var mı ?
Tıraş keyfi,jilet tutma,kesim hissiyatı,akıcılık gibi forumda sıkça geçen kelimelerin anlamlarını EJ 316 ile anladım.Aldığıma çok memnun olduğum ürünlerden biri.Geleneksel tıraşa başlayalı 2 ay oldu ve 5 yıldır tıraş bile olmuyordum.34 c ile başladım ve ikinci ayımın sonuna geldim.Biraz karşılaştırmalı gitmek isterim 34 c klasik tıraşa başladıktan sonra devam etmemi ve sevmemi sağladı.Aşırı hassas cilt ve normal sakallara sahip biri olarak altın kuralları bulmuştum bastırmamak ve tıraş öncesi iyi hazırlık.Sonra 37 c slant aldım ve perişan oldum.(4 kez kullandım be hepsinde yüzüm pütür pütür oldu)demek ki henüz ustalaşmadım diye düşündüm.Sonra progress düşünürken tercihimi EJ 316'dan yana kullandım ve inanılmaz bir mutluluk yaşadım.Tıraş keyfim ikiye katlandı.Merkür 34 c modelinde olduğu gibi tahriş yaşamadım ama perde sayısını düşürdüm.Hatta 34 c işe günlük tıraş olamaz iken 316 ile olabiliyorum.Cildimi toparlıyor kesinlikle tavsiye ederim.Jileti stabil tutuyor ve kesim hissiyatı çok net bunları bu makine ile anladım.37 c ile yollarımı ayırıyorum ve elimden çıkarmak istiyorum.Aşırı saldırgan bir aletmiş meğer ve genel olarak yorumlara baktığımda çok agresif olmadığı yorumları vardı.Ama bana öyle gelmedi.Cildimi mahvetti siz de 316 ya bir şans verin bence şu an aklımda 15 c,progress ve gama changer var onları da deneyip klasik tıraş konusunda makine arayışını sonlandıracağım.



SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanmakta olduğum 3one6 nın iki yüzünün kesimi farklı komşularım .bir tarafi digerine göre daha kötü kesiyor .öyle bakinca jiletin tutuşunda bir farklilik göremedim ama .3one6 kullanan komşularım boyle bir şeyle karşılaşan var mi
GameChanger stok sorunundan dolayı yakın zamanda 3one6 edinicem. Günlük için üst segment başka bir alternatif yok gibi
(13/12/2020, Saat: 21:09)Ramo26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanmakta olduğum 3one6 nın iki yüzünün kesimi farklı komşularım .bir tarafi digerine göre daha kötü kesiyor .öyle bakinca jiletin tutuşunda bir farklilik göremedim ama .3one6 kullanan komşularım boyle bir şeyle karşılaşan var mi

Ben de bir ara kullanmıştım ama böyle bir problem yaşamadım komşum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20