Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Edwin Jagger 3ONE6 Stainless Steel Paslanmaz Tıraş Aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(23/05/2020, Saat: 22:42)Atlante Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siyah alüminyum saplı olan modelini kullanan var mı? Renk atması problemi yaşar mıyım bir kaç sene sonra?

Ben 5 aydır kullanıyorum komşum. Şu an için bir problem olacak gibi görünmüyor.
(23/05/2020, Saat: 23:50)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben 5 aydır kullanıyorum komşum. Şu an için bir problem olacak gibi görünmüyor.

Ben de aldım bakalım... Mustafa Bey'in dediğine göre alüminyum hamuruna boya katılarak yapıldığından renk atması söz konusu değilmiş, ek bir bilgi olarak ekleyelim benim gibi kafasına takılanların içi rahat etsin.
(24/05/2020, Saat: 01:59)Atlante Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de aldım bakalım... Mustafa Bey'in dediğine göre alüminyum hamuruna boya katılarak yapıldığından renk atması söz konusu değilmiş, ek bir bilgi olarak ekleyelim benim gibi kafasına takılanların içi rahat etsin.
Eloksal kaplama olur, Alüminyum hamuru diye bir şey yoktur.

Alüminyum 700 C lerde biyet dediğimiz kütük formunda dökülür. Daha sonra homojenize edilir. Sonra ekstrüzyon da profil olarak çekilir veya CNC de işlenir. Profil veya işlenmiş malzeme, eloksal banyolarında Sülfat grubu çeşitli asitlerle, sıcak banyolarda önce yüzeyi temizlenir. Daha sonra renklendirilir. Bu renklendirme kaplama gibi elektrik akımı altında kalay sülfat gibi çeşitli kimyasallarla yapılır. İstenen her renk RAL veya PANTONE kodunda verilebilir. Bu kaplama kalıcıdır. Ancak yüzey aşındırılarak veya asitle çıkar. Korozyona da çok dayanıklıdır. Okside olmaz. Boya gibi atmaz. Ama keserseniz naturel alüminyumu görürsünüz.

3one6 yakışıklı, etkili ve konforlu bir alet. Adı AISI 316 kalite Paslanmaz dan geliyor. İmpa fiyatı Edwin Jagger fiyatından ucuz. Bitmeden alın derim. 75 Pound İngiltere de. Güncel kur, artan vergi vs. düşünürseniz en az % 50 fiyat artışı olur.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu sap hariç kafa olarak alma durumu olur mu acaba? Malzeme kalitesi gene dayanıksız olacağından kırılacağı güne kadar tombik EJ DE89 sap üzerinde daha az maliyetle tıraşını deneyimlerim en azından.
(24/05/2020, Saat: 10:15)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunu sap hariç kafa olarak alma durumu olur mu acaba? Malzeme kalitesi gene dayanıksız olacağından kırılacağı güne kadar tombik EJ DE89 sap üzerinde daha az maliyetle tıraşını deneyimlerim en azından.

3one6 tamamen çelik komşum, dayanıksız bir durumu yok Smile Türkiye'de sadece başlık satılmıyor. Yurtdışında bilmiyorum hiç bakmadım
Bu gün ilk tıraşımı oldum kendileriyle. Çok akıcı bir alet. Jileti hissettiğiniz halde o kadar güzel kayıyor ki kendi ağırlığı ile nasıl bu kadar pürüzsüz tıraş olduğunuza kendiniz bile şaşırıyorsunuz.
Tıraşından çok memnunum. Tertemiz, mermer gibi oluyor yüzüm. Ağırlığı, dengesi süper. Görüntüsü de harika ama günlük tıraşta cildimi yordu biraz. Ertesi sabah cildim tıraşı istemiyor. Bir iki farklı jiletle daha deneyeceğim olmazsa elden çıkarmayı düşüneceğim. Aleti çok sevdim ama benim rutinime uymayacak gibi duruyor.
Çabuk vazgeçmeyin komşum. Jilet değiştirerek kullanın. Sert darbelere maruz kalmaz ise evladiyelik bir alet tir. Bende var. Severek kullanıyorum. Rocca ve game changer ile beraber dönüşümlü kullanıyorum.
(11/06/2020, Saat: 23:23)blueshadov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çabuk vazgeçmeyin komşum. Jilet değiştirerek kullanın. Sert darbelere maruz kalmaz ise evladiyelik bir alet tir. Bende var. Severek kullanıyorum. Rocca ve game changer ile beraber dönüşümlü kullanıyorum.

Denemeye devam komşum rapira ailesiyle bir bakayım ne olacak. Vazgeçmeyi istemediğim bir alet gerçekten.
(12/06/2020, Saat: 00:53)Muhibbi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Denemeye devam komşum rapira ailesiyle bir bakayım ne olacak. Vazgeçmeyi istemediğim bir alet gerçekten.

Kırmızı platinum ile güzel bir ikili olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim komşum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20