Domuz kılı fırçalar için detaylı break-in rehberi
#88
(02/01/2018, Saat: 23:47)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adım  1 : Sirke uygulama
Kutusundan çıkarıp bir kez şampuanla yıkayıp,sabunla köpürtüp kuruttuğumuz fırçayı bir kasenin içinde (kıl boyunun üçte biri kadar)  sirkeye bastırın.Bu işlemi yaparken beyaz sirke kullanmanız,hem ağır koku bırakmaması hem de kırmızı sirkeye göre daha zayıf bir madde olması sebebiyle beyaz sirke kullanmanızı öneririm,migros larda satılıyor.Sirke uygulaması hem dezenfeksiyonu sağlayacak,(belki biraz kokuyu da giderecek) hem de kıl uçlarının daha rahat açılmasını sağlayacaktır.Sonrasında yıkayıp köpürtüp durulayın ve kurumasını bekleyin.Eğer koku şikayetiniz varsa kıvamlı bir köpükte en az 7-8 saat bekletin.

Dakikalar çok kritik deği bu konudal. 15-20 dakika diye okuduğumu hatırlıyorum bir yerlerde.

çok teşekkürler.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
RE: Domuz kılı fırçalar için detaylı break-in rehberi - Yazar: rocco - 02/01/2018, Saat: 23:56

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  OBJE PROFESSIONAL DOMUZ KILI TIRAŞ FIRÇASI Alkali 1 146 21/04/2024, Saat: 21:53
Son Yorum: Alkali
  OBJE PROFESSIONAL DOMUZ KILI TIRAŞ FIRÇASI Alkali 3 229 20/04/2024, Saat: 17:39
Son Yorum: sfenks
  SATILIK: Semogue 1470 Domuz Kılı Fırça asrnnn 2 1,246 11/10/2023, Saat: 14:03
Son Yorum: farukkati
  Semogue Torga-C5 Premium Domuz Kılı Tıraş Fırçası Fatih23 18 9,344 05/04/2023, Saat: 12:22
Son Yorum: Mecanica
  Yerli domuz fırçalar Second pass 15 6,704 23/02/2023, Saat: 16:10
Son Yorum: anlatıcı
  Domuz kılı fırça temizlik problemi Oldstyle 5 2,740 20/11/2021, Saat: 23:10
Son Yorum: Oldstyle
  Domuz Kılı Fırça Seçimi esevetnov 313 187,888 11/10/2021, Saat: 19:27
Son Yorum: Bakkal
  Domuz Kılı Fırçalarda Sertlik Oranı/Cetveli muhendisbey 11 3,827 06/04/2021, Saat: 17:57
Son Yorum: muhendisbey
  Temizel domuz kılı fırçaları Soner 9 8,154 25/10/2020, Saat: 12:02
Son Yorum: kral arthur
  En iyi 5 domuz kılı fırça ckeskin 60 76,705 05/09/2020, Saat: 23:50
Son Yorum: marv

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: