Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular
#12
(12/04/2012, Saat: 13:40)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bambudan kumaş yapıldığını bile şu an sizden öğrendim Blush

McOrco bırak kumaşı bambudan bıçak bile yapılıyor.Bir sitede görüp almıştım hatta,şimdi pek kullanmasam da evde var yani.Çok gerekli değil ama meyve kesmede işe yarıyor.
Gerçekten de ben de tıraştan sonra bambu havlu kullanıyorum,çok emici ve çok yumuşak;tıraştan sonra yüzü kurulamak bile zevk haline geliyor bu havlularla.Banyoda ve saç havlusu olarak farkını-kalitesini anlayınca tamaen bambu havluya döndük.Emiciliği normal havlunun kat kat üzerinde..
Şöyle söylim,sert yeni alınmış domuz kılı fırça yüzü nasıl tırmalıyorsa (normal havlu),yumuşamış ve köpüklü kaliteli bir porsuk kılı fırça (bambu havlu) size durumu özetler sanırım.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: mancho - 12/04/2012, Saat: 12:48
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: ohtararan - 12/04/2012, Saat: 12:55
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: mancho - 12/04/2012, Saat: 13:31
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: BigHillMe - 12/04/2012, Saat: 12:59
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: papazerigi - 12/04/2012, Saat: 13:23
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: BigHillMe - 12/04/2012, Saat: 13:40
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: mancho - 12/04/2012, Saat: 13:58
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: uataman - 12/04/2012, Saat: 14:05
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: mancho - 12/04/2012, Saat: 14:07
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: teks55 - 13/04/2012, Saat: 10:44
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: ohtararan - 12/04/2012, Saat: 14:25
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: sifujack - 12/04/2012, Saat: 14:40
Cvp: Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: mancho - 17/04/2015, Saat: 16:04
Tıraştan Sonra Kullandığımız Havlular - Yazar: tipsol - 19/04/2015, Saat: 05:46
Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - Yazar: helliox - 20/09/2019, Saat: 12:32

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: