24/08/2014, Saat: 19:52
@Chinaski
Kolay gelsin komşum, denemelerinizi ve sonuçlarını yazarsanız biz de yeni tarifler yeni kokular öğrenmiş oluruz, merakla bekliyorum. Kolay gelsin şimdiden.
Yazmayı unutmuşum, 3-4 haftalık bekleme süresini hızlandıracak bir yol var ama ben pek kullanmıyorum. Psikolojikte olabilir tabii ama sanki olayın doğasını bozuyormuşum, kokuyu değiştiriyormuş gibi geliyor yinede denerseniz diye yazıyorum.
Bütün malzemeleri cam şişeye attıktan sonra yani ilk adımdan sonra büyük bir tencere veya leğene kaynar su döküp malzemelerimizi koyduğunuz cam şişeyi su ılıyıncaya kadar içinde bekletiyoruz. Bu işlem bekleme süresini 1-2 haftaya indiriyor fakat dediğim gibi benim pek içime sinmiyor nedense.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin komşum, denemelerinizi ve sonuçlarını yazarsanız biz de yeni tarifler yeni kokular öğrenmiş oluruz, merakla bekliyorum. Kolay gelsin şimdiden.
Yazmayı unutmuşum, 3-4 haftalık bekleme süresini hızlandıracak bir yol var ama ben pek kullanmıyorum. Psikolojikte olabilir tabii ama sanki olayın doğasını bozuyormuşum, kokuyu değiştiriyormuş gibi geliyor yinede denerseniz diye yazıyorum.
Bütün malzemeleri cam şişeye attıktan sonra yani ilk adımdan sonra büyük bir tencere veya leğene kaynar su döküp malzemelerimizi koyduğunuz cam şişeyi su ılıyıncaya kadar içinde bekletiyoruz. Bu işlem bekleme süresini 1-2 haftaya indiriyor fakat dediğim gibi benim pek içime sinmiyor nedense.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper