Yorumları: 965
Konuları: 5
(16/04/2014, Saat: 19:45)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ooppss Üstadım kullanacağınızı sanmıyorsanız güle güle kullanın demek isterdim lakin diyemiyorum. Ama inceleme için teşekkürler.
Bu arada old spice i çok severim
Teşekkür ederim üstad.
Ben sipariş verdiğimi bile neredeyse unutmuştum ama tüm gümrük duvarlarını aşarak gelmiş. Posta olarak geldiği için apartman kapısının önüne bırakıp gitmişler. Zorlu bir yolculuk geçirmiş, saygım sonsuz ama yıldızımız barışmadı
Yorumları: 54
Konuları: 1
(16/04/2014, Saat: 19:59)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim üstad.
Ben sipariş verdiğimi bile neredeyse unutmuştum ama tüm gümrük duvarlarını aşarak gelmiş. Posta olarak geldiği için apartman kapısının önüne bırakıp gitmişler. Zorlu bir yolculuk geçirmiş, saygım sonsuz ama yıldızımız barışmadı
Size ÖM attım komşum.
Yorumları: 983
Konuları: 10
30/05/2014, Saat: 07:56
(Son Düzenleme: 30/05/2014, Saat: 07:56, Düzenleyen: recklesstr.)
Merakımdan birkaç hafta önce bu after shave'i sipariş etmiştim ama bileğime bir damla damlattığım anda dede kokusu gibi geldi bana hatta en ağır hacı mis'i gibi geldi. O yüzden kullanamadım, bir köşede kös kös bekliyor.
Old Spice 125ml After Shave Gratis mağazalarında bugün satışa sunulmuş.
Attığım maillere cevap yazma gereği duymasa da uygulamalarıyla tüketici taleplerini gerçekleştiren bir firma yolunda. Mailime bir cevap yazıp birkaç haftaya gelecek deselerdi şahsen beklerdim. Neyse, ilgilenen arkadaşlar için ürün ve fiyatı:
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 237
Sitesinde bulamadım, link mümkün mü?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorumları: 983
(30/05/2014, Saat: 11:11)geldigitti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitesinde bulamadım, link mümkün mü?
internet satışı yok sanırım ama mağazalar için katalogdan bakabilirsiniz.
http://www.gratis.com.tr/Catalog.aspx
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 537
Konuları: 6
Yorumları: 862
Konuları: 65
Bende hem Alman malı cam şişe hem de Kanada üretimi plastik şişe var ama Kanada'nın kokusu daha baskın Alman da fena değil. Sonuçta old spice klasik bir kokudur ve her erkeğin dolabında olmalıdır
Yorumları: 537
Konuları: 6
10/07/2014, Saat: 14:43
(Son Düzenleme: 10/07/2014, Saat: 14:46, Düzenleyen: Eucris.)
(10/07/2014, Saat: 14:21)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende hem Alman malı cam şişe hem de Kanada üretimi plastik şişe var ama Kanada'nın kokusu daha baskın Alman da fena değil. Sonuçta old spice klasik bir kokudur ve her erkeğin dolabında olmalıdır
Kesinlikle katılıyorum değerli hocama 1930 lardan günümüze kadar gelmiştir.
Sprey şeklinde olanı çıksada Şamandıra cam şişe olan favorimdir.
Birde old space gibi bir firma neden plastik şişede ürün pazarlar anlamak güç.
Kolonya parfüm losyon vb. Ürünlerin plastik olanını almıyorum, plastiğin zararı varmı bilmiyorum ama cam şişede sunulmalı ve satılmalı diye düşünüyorum.
Yorumları: 565
Konuları: 25
Kanada üretimi plastik şişe olanını kullanıyorum, nasıl bir kokusu var ve tarçın kokusu keskin geliyor, yatıştırıcıliği yeterli gelmedi bana birde alkolden dolayi cildini çok yaktı.
Yorumları: 335
Konuları: 7
Gayet guzel bence ben begendim.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi