02/03/2013, Saat: 22:56
Sevgili ustalar..
sizleri okurken plastik tras bicaklarimi ile beraber, arka sabun fırça ve ali bıyıklı kullanmaya basladim..
simdi jiletli tras aletine geçmeye kendimi hazır hissediyorum..
remei ile bir baslangic yapmayı düşünüyorum.
Agresif olduğunu yazmışsınız, günlük veya gün aşırı traş olan birisi icin uygun mudur? İlk defa kullanacak ve haftada 3-4 defa tras olacak bir yeni başlayan için idel bir ürün mü?
hangi jileti önerirsiniz?
bu arada 2 perde ile tras oluyorum. 3. tersten olanı yapmıyorum..
Denemeler sonucundan memnum kalırsam merkur 34c veya ej89 düşünüyorum. Sakalım çok sert deil ama hassas ve çok sivilce ve batık oluştuğu için internette dolaşırken size rastladım zaten 2 perdede traş olan birisi için bu ikisinden hangisini önerirsiniz?
Bu arada fırça ve ali bıyıklıdan mıdır bilmem cildimde muazzam iyileşme var
hepinize çok teşekkürler..
sizleri okurken plastik tras bicaklarimi ile beraber, arka sabun fırça ve ali bıyıklı kullanmaya basladim..
simdi jiletli tras aletine geçmeye kendimi hazır hissediyorum..
remei ile bir baslangic yapmayı düşünüyorum.
Agresif olduğunu yazmışsınız, günlük veya gün aşırı traş olan birisi icin uygun mudur? İlk defa kullanacak ve haftada 3-4 defa tras olacak bir yeni başlayan için idel bir ürün mü?
hangi jileti önerirsiniz?
bu arada 2 perde ile tras oluyorum. 3. tersten olanı yapmıyorum..
Denemeler sonucundan memnum kalırsam merkur 34c veya ej89 düşünüyorum. Sakalım çok sert deil ama hassas ve çok sivilce ve batık oluştuğu için internette dolaşırken size rastladım zaten 2 perdede traş olan birisi için bu ikisinden hangisini önerirsiniz?
Bu arada fırça ve ali bıyıklıdan mıdır bilmem cildimde muazzam iyileşme var
hepinize çok teşekkürler..