Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 günde yada bazen 5 günde bir traş oluyorum.İşim gereği her gün traş olmam gerekmiyor.Fakat traş olmayı diğer insanlara ve kendinize saygı olarak görüyorum.Hergün traş olamaamın nedenide son derece problemli olan boyun bölgem.Yani size şöyle açıklayayım,eğer hergün yada gün aşırı traş olursam , hem cildimde aşırı kızarıklar oluyor hemde onlarca batık kıl ile uğraşmak zorunda kalıyorum.Tabiki batık sakallarıda temizlemeye çalışır iken bu sefer sorunlu boyun bölgeleri daha çok tahriş oluyor.
Ben bunları size Mitchells Wool Fat Sabun kullanmaya başladığımdan beri bu tür sorunlarım minumum a inmişti.4 paket kullandım şu ana kadar ve kullandığım sabunların içinde bence en iyisi idi.Sakalı yumuşatmada yardımcı,klasik bir kokusu var,iki damla su gördüğü zamanda hemen akmıyor.Ama daha da önemlisi yüzümdeki tahriş problemleri minumum a inmişti.Belkide lanolin yüzünden.Tam da bilemiyorum.Ama vereceğiniz parayı bence hak eden bir ürün.Fakat şunuda biliyorumki her insanın cildi neredeyse parmak izi kadar farklı
O yüzden Mitchells traş sabunu bana uygun gelirken size uygun gelmeyebilir.Yani sizi yanıltmak istemem.
Hatta bu sabundan bulamadığım için klasik traş olmayı bırakıp bir ara en babişkosundan elektrikli makina almıştım.3 ay ısrar ve dikkatle traş olduktan sonra , yüzüm ,özellikle boyun bölgem asit le traş olmuş gibi
kabardı ve o 3 ay boyunca hiç geçmedi.
Şu an berberimde ustra ve arko sabun eşliğinde idare ediyorum.Ama eski günlerin klasik traş özlemi , berber koltuğuna her oturuşumda aklıma geliyor.Özellikle sabun kısmında
O yüzden eğer bulabilirsem ucuz pahalı bakmıyacağım diye söylemiştim.Eğer sizde denemediyseniz bence deneyin,böyle güzel ürünler insanın hem traşa hemde güne motive olmasını sağlıyor.
Sağlıcakla kalın.