17/07/2020, Saat: 17:17
(Son Düzenleme: 11/03/2022, Saat: 03:45, Düzenleyen: İsmetaltan.)
Xxxxxxxx@gmail.com
10 TL kargo ücreti ekleyerek ürün bedellerini de ekleyerek dekontu mail atıp adres ve isim soy isim telefon bilgilerinizi de eklemeyi unutmayalım.
24/07/2020 tarihine kadar EFT yapmanızı rica ediyorum, bir miktar makine kılıfı ve ustura kılıfı mevcut öncelikle sadece onları isteyenlere sevk edebilirim eft yapıldıkça.
Hesap No: xxxxxx
Canta: 120 TL.
Makine kilifi : 25 TL.
Ustura Kilifi: 25 TL.
Kayis: 70 TL
ustura kayışı isteyenler için tüm ödemeler gelmeden ne yazıkki sipariş veremiyecek ustalmız elinde kalması durumunda kullanılabicek bir alan yok dedi.
örnek hesaplama,
10 TL KARGO,
25 TL Kakine Kılıfı,
70 TL Ustura Kayışı,
120 TL Çanta, TOPLAM 225 TL DEKONT mail ekinde ve forum nicki, isim soyisim telefon ve kargo adresi.
iban bilgisi için mail atarsanız ileticem.
listeyi güncelleme vaktim olmadı yarın muhtemelen güncellerim.
10 TL kargo ücreti ekleyerek ürün bedellerini de ekleyerek dekontu mail atıp adres ve isim soy isim telefon bilgilerinizi de eklemeyi unutmayalım.
24/07/2020 tarihine kadar EFT yapmanızı rica ediyorum, bir miktar makine kılıfı ve ustura kılıfı mevcut öncelikle sadece onları isteyenlere sevk edebilirim eft yapıldıkça.
Hesap No: xxxxxx
Canta: 120 TL.
Makine kilifi : 25 TL.
Ustura Kilifi: 25 TL.
Kayis: 70 TL
ustura kayışı isteyenler için tüm ödemeler gelmeden ne yazıkki sipariş veremiyecek ustalmız elinde kalması durumunda kullanılabicek bir alan yok dedi.
örnek hesaplama,
10 TL KARGO,
25 TL Kakine Kılıfı,
70 TL Ustura Kayışı,
120 TL Çanta, TOPLAM 225 TL DEKONT mail ekinde ve forum nicki, isim soyisim telefon ve kargo adresi.
iban bilgisi için mail atarsanız ileticem.
listeyi güncelleme vaktim olmadı yarın muhtemelen güncellerim.