Şu sıralar en çok merak ettiğim ürünlerin başında C&E sabunları.Sabunlar 9$.
Crabtree & Evelyn
|
![]() ![]() ![]() Şu sıralar en çok merak ettiğim ürünlerin başında C&E sabunları.Sabunlar 9$.
12/05/2012, Saat: 01:17
Bu sefer de bi tanıdıkta sabun buldun sandım bi an.
![]() ![]() ![]()
Yok yahu
![]() Ya bu adamlar baya iyi ürünler yapıyorlar,normal sabunlarını kremlerini biliyorum.BB'de baktım tıraş sabunları da iyiymiş. Performans orta üstü olsa yeter kokuları merak ediyorum aslında daha çok.
12/05/2012, Saat: 01:41
12/05/2012, Saat: 01:44
shipping 4 USD
![]()
Arkadaşlar sabunlar harika kokuyor.
Sienna olana resimdekinin aksine "Luxury Sahve Soap" yazmışlar zaten baya baya parfüm gibi kokuyor hayret ettim ![]() Diğer kokularıda bir o kadar beğendim. Sandalwood ; ferah Nomad ise daha aromatik bir ferah. Koku konusunda çok yardımcı olamıyorum kusura bakmayın ![]() Daha tıraş olmadım hiçbirisiyle ancak koku ve paketleme bakımından sınıfı geçtiler ![]()
10/09/2012, Saat: 17:17
bu aralar domuz içermeyen sabun arayışnda olduğumuzdan nazar-ı dikkatimi celbetti. içerik bilgilerine erişemedim, elinizde varsa muhteviyatlarını paylaşmanız mümkün mü? eğer tallowate ihtiva ediyorsa bir e posta ile sorarız ne yağı diye.
selamlar.
10/09/2012, Saat: 17:20
(10/09/2012, Saat: 17:17)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu aralar domuz içermeyen sabun arayışnda olduğumuzdan nazar-ı dikkatimi celbetti. içerik bilgilerine erişemedim, elinizde varsa muhteviyatlarını paylaşmanız mümkün mü? eğer tallowate ihtiva ediyorsa bir e posta ile sorarız ne yağı diye. Hocam 3 paketide inceledim tallowate yok.Birazdan fotoğraf ekleyeceğim sizde bakarsınız.
10/09/2012, Saat: 17:36
çok teşekkür ederim, ilk fırsatta almak niyetindeyim.
(10/09/2012, Saat: 17:20)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10/09/2012, Saat: 17:17)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu aralar domuz içermeyen sabun arayışnda olduğumuzdan nazar-ı dikkatimi celbetti. içerik bilgilerine erişemedim, elinizde varsa muhteviyatlarını paylaşmanız mümkün mü? eğer tallowate ihtiva ediyorsa bir e posta ile sorarız ne yağı diye.
10/09/2012, Saat: 20:25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
![]() |
Crabtree & Evelyn Moroccan Myrrh | mrtkmsgl | 8 | 6,062 |
02/03/2018, Saat: 15:43 Son Yorum: ardanadam |