21/03/2020, Saat: 10:19
Merhabalar efendim, ismim Ahmet 26 yaşında mühendisim, hobi olarak otomobil fotoğrafçılığı ile alakalıyım ayrıca otomobil tutkunuyum. Çekimlerimi yakında forum ile beğenize sunacağım. hemen konuya gireyim. Geleneksel tıraş ile yaklaşık 1 ay önce internette tahrişsiz nasıl tıraş olurum diye araştırırken karşılaştım. Seyrek ve yavaş uzayan sakallarımı normalde haftalık keserdim şu meşhur 3 bıçaklılarla. Haftada 2-3 e çıkartmam gerekti iş gereği. Hem maliyeti hem de konforsuzluğu bakımından kartuşlularla bir türkü zevk ve performans alamadım. Geleneksel tıraşı yaklaşık 1 ay kadar forumda araştırıp okuyarak. İmpadan ucuz bir set toparladım. İlk tıraşımı 2 hafta kadar önce oldum. 4-5 farklı bilimdik jilet ile denemelerim devam ediyor. Şuan tıraş sonrası yanmalar hariç çok memnunum. Hem keyf alıyorum hem de ertesi günlerde yüzümde rahatsızlık hissetmiyorum. Sadece tıraş olduktan 1 saat sonraya kadar yanma devam ediyor onu bir türlü çözemedim.
Başlangıç için aldığım ürünler:
Rimei makine
Proraso sandal ağaçlı
Old spice original as
Fırça başak
Jiletler (permasharp yeni, permasharp eski, sarı 7 o clock, nacet, bir adet rimeinin içinden çıkan jilet)
Arko sabun klasiklerden
Arko senstive krem
Başlangıç için aldığım ürünler:
Rimei makine
Proraso sandal ağaçlı
Old spice original as
Fırça başak
Jiletler (permasharp yeni, permasharp eski, sarı 7 o clock, nacet, bir adet rimeinin içinden çıkan jilet)
Arko sabun klasiklerden
Arko senstive krem
www.instagram.com/kasismedya