Global Shaving Club ile ilgili ek bir bilgi vereyim istedim:
Ozellikle Kuzey Amerika menşeili forumlarda çokca konuşulan ve mutabık kalınan şekliyle; son dönem ürettiği (çinde fason ürettirdiği diyelim) hemen hemen bütün tıraş aletlerinin/replikaların kalitesiz olduğu verilen paraya değmediği ve GSC nin satış sonrası hizmetinin rezalet olduğu yönünde... sattıkları tıraş aletlerinde kaplama/ mekanizma hataları ve bu ayıplı ürünlerin geri iadesinde firmanın sağır sultanı oynadığı yönünde oldukça fazla yorum okur oldum bu forumlarda...
Ayrıca kensurfs, kevyshaves ve paulhfilms gibi youtuberların artık iyice GSC nin resmi reklam kanalı gibi davrandıkları ve bu konuda kendilerini uyaran abonelerine "bu işin özü reklam ya seyredin ya abonelikten çıkın " şeklinde absürd cevaplar verdikleri yönünde çokca şikayet okuyorum son zamanlarda...
Benim de şahsi görüşüm benzer yönde, gerçekten GSC ürünlerine verdikleri ağırlık ve bu ürünleri yere göğe sigdiramamalari kabak tadı verdi... hele swarovski taşlı siyah üst plakalı sözde altın kaplama 3 parçalı bir alet tanıttılar son dönemde, her tarafından kalitesizlik ve rüküşlük akıyor...
En son P&G ye sarmıştım, şimdilik yeni gözdem GSC ve youtuberlari
fena takıldım... mantic59 olmaya çalışıyorlar belki ama tırnağı bile olamazlar!
Fatboy (şişman çocuk) replikası FatGuy (şişman oğlan) dan bir cacık olacağını şahsen düşünmüyorum.
SSS