Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(18/06/2019, Saat: 14:42)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onların jilet yerleştirme durumları sıkıntılı.
Sizin aldığınız daha rahat ve sorunsuz
Bazen düşünüyorum da elim -ayağım titriyor. ) İbrahim abi bana da ne hikmetse en kullanışlı Ali Bıyıklı geliyor. Jiletin takıldığı kısım ne kadar kalın ise bana o kadar kullanışsız geliyor da diyebiliriz.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 878
Konuları: 23
18/06/2019, Saat: 15:23
(Son Düzenleme: 18/06/2019, Saat: 15:24, Düzenleyen: manuple.)
(18/06/2019, Saat: 15:17)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İbrahim abi bana da ne hikmetse en kullanışlı Ali Bıyıklı geliyor. Jiletin takıldığı kısım ne kadar kalın ise bana o kadar kullanışsız geliyor da diyebiliriz. İnsanlar bazı konularda şanslı - şanssız olabiliyorlar.
Mesala ben teknolojik aletler-cihazlar konusunda çok şanslıyım.
Galiba bir de onlara iyi bakıyorum ki onlar da bana gülümsüyorlar.
Usturaların da gülümsemesini diliyorum, aksi halde işimiz kötü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
18/06/2019, Saat: 17:36
(Son Düzenleme: 18/06/2019, Saat: 17:37, Düzenleyen: 3RD1.
Sebep: düzeltme
)
@Silentsv hayırlı olsun komşum. Gelmiş sonunda Maca Root . Kokusunu ben çok seviyorum bu arkadaşın sizinde seveceğinizi düşünüyorum. Fırçayı biraz başarısız bulsam da iş görür. Birde tıraş kremine omurgalı domuzla girmeyin içine delik açar. Porsuk varsa bu krem için idealdir. Yorumlarınızı SOTD başlığında bekliyorum.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 699
Konuları: 0
Tüm arkadaşların yeni ürünleri hayırlı olsun.
Yorumları: 555
Konuları: 3
Yorumları: 538
Konuları: 7
(18/06/2019, Saat: 17:46)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fırça yedekte durur zaten, porsuk, slim djsutable ve macaroot ile tıraş olup paylaşacağım. Zaten yıllar önce inceleme yapacağım deyip konuyu bırakan arkadaşın konusunda slim adjustable incelemesi yapacağıma da söz vermiştim. Slimin dezenfektasyon işlerini yapamadım bir türlü, karbonat ile kaynatıp tıraş olacağım artık, kendimi feda edeceğim Komşum size daha önce bahsettiğim 9 ölçek suya 1 ölçek çamaşır suyu ekleyip 10-15 dakika bekletmek tıbbi aletlerde yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan bir uygulamadır. Yoğun çamaşır suyuna maruz kalmayacağı için ve uzun sürmeyeceği için sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Bu yöntem bütün dezenfeksiyon solüsyonları vs ile yapılan dezenfeksiyonlardan ve alkol türevleri ile yapılan dezenfeksiyonlardan çok çok daha etkilidir. Misal, alkol bakteriyostatiktir, yani bakteriyi öldürmez sadece yaşamsal fonksiyonlarını durdurur. Hani yabancı filmlerde hypersleep diyor ya, onun gibi yani ama çamaşır suyu önüne ne gelirse deler geçer valla, bakteri virüs, canına okur hepsinin. O yüzden içiniz rahat olsun. Diğer arkadaşların da istifade edebilmesi adına buraya bir link ekliyorum:
http://www.ttb.org.tr/odd/dersler/klor/klor.htm
Siz hastanın deri bütünlüğünü bozacak neşter dikiş gibi bir şeyi dezenfekte etmeyeceğiniz için uygulama esnasında steril eldiven vb şeylere dikkat etmeniz gerekmez
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 200
Konuları: 2
Beklenen geldi
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(18/06/2019, Saat: 20:13)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum size daha önce bahsettiğim 9 ölçek suya 1 ölçek çamaşır suyu ekleyip 10-15 dakika bekletmek tıbbi aletlerde yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan bir uygulamadır. Yoğun çamaşır suyuna maruz kalmayacağı için ve uzun sürmeyeceği için sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Bu yöntem bütün dezenfeksiyon solüsyonları vs ile yapılan dezenfeksiyonlardan ve alkol türevleri ile yapılan dezenfeksiyonlardan çok çok daha etkilidir. Misal, alkol bakteriyostatiktir, yani bakteriyi öldürmez sadece yaşamsal fonksiyonlarını durdurur. Hani yabancı filmlerde hypersleep diyor ya, onun gibi yani ama çamaşır suyu önüne ne gelirse deler geçer valla, bakteri virüs, canına okur hepsinin. O yüzden içiniz rahat olsun. Diğer arkadaşların da istifade edebilmesi adına buraya bir link ekliyorum:
http://www.ttb.org.tr/odd/dersler/klor/klor.htm
Siz hastanın deri bütünlüğünü bozacak neşter dikiş gibi bir şeyi dezenfekte etmeyeceğiniz için uygulama esnasında steril eldiven vb şeylere dikkat etmeniz gerekmez
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beğen tuşu olsa basardım hocam sağolun izninizle bu linki başka bir konuya yapıştırıyorum
|