Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(22/04/2019, Saat: 01:15)mkayral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbuldum. Balıkesir - Edremit deyim.
Dışarıdan çok güzel görünüyor bence ilçeniz hocam. Dışarıdan bir çevre yolu olmadığından düzenli kullanıyoruz o iç yolu. Balıkesir'de bir Bandırma bir de sizin ilçe çok başarılı geliyor bana..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Hoş geldiniz, geleneksel tıraş dünyasına ve geltir ailesine katılmakla çok iyi ettiniz. Keyifli tıraşlarınız olsun
So far so good..
Yorumları: 304
Konuları: 7
Hoş geldiniz. Keyifli ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Hoşgeldiniz. Keyifli sohbetleriniz, bol köpüklü tıraşlarınız olsun.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Hoş geldiniz keyifli tıraşlarınız olsun. Balıkesir'in bende iyi hatırları yok.
Akçay'a tatile gitmiştim de suyu buz gibiydi Ağustos ayında. Isınır ısınır dediler on gün kaldık ısınma yok.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 27
Konuları: 3
Yorumları: 37
Konuları: 1
Hoş geldiniz komşum. Hayırlı tıraşlar
@ 3RD1 komşu; ege'nin suyu her yerde buz gibi bir tek edremit'te değil. temmuz'da da haziran'da da buz gibi. akdeniz'e alışan insan ege denizinde üşür hocam yüzmek istemez
"run Forrest run..."
Yorumları: 14
Konuları: 1
(22/04/2019, Saat: 01:15)mkayral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbuldum. Balıkesir - Edremit deyim.
Hocam selam bizim kayınpederlerin de Altınoluk’ta yazlık var edremite sık sık uğrarız yaz tatillerinde Ben seviyorum oraları
Yorumları: 27
Konuları: 3
30/04/2019, Saat: 21:42
(Son Düzenleme: 30/04/2019, Saat: 21:44, Düzenleyen: mkayral.
Sebep: Yazım harf hatası
)
Denizimiz, rüzgar poyraz eserse (karadan denize)
çarşaf gibi dümdüz, berrak aynı zamanda soğuk olur. Denizden karaya eserde (Lodos) dalgalı, bulanık ama sıcak olur. Şahsen benim tercihim poyrazdır. Bu tarafın en güzel sahili assos tarafları. Gelmeye niyeti olanlar Küçükkuyu ve assos'u gezi planlarına kesinlikle dahil etmeli bence.