18/01/2018, Saat: 16:34
En Son Ne Aldınız ?
|
18/01/2018, Saat: 16:39
(18/01/2018, Saat: 16:34)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun Abi.Güzel günlerde kullan.Knot Maggard mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
18/01/2018, Saat: 18:17
Şimdiye kadar çok kargo aldım ama böylesi. Kıymetli @Nani Kuş Devrim abi’nin deneme amaçlı gönderdiği ürünler ve Sambali tatlısı.Ki onu da ilk kez deneyeceğim.Büyük MdC incelemesi çok yakında! MdC severleri üzmem umarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
18/01/2018, Saat: 18:33
bugüne kadar şambali tatlısı yememek... ne büyük kayıp @ahraz
yaşam bir zevktir
18/01/2018, Saat: 18:37
(18/01/2018, Saat: 18:33)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugüne kadar şambali tatlısı yememek... ne büyük kayıp @ahraz Valla haklı olabilirsiniz Hocam.Yaşamak için yiyen biriyim ben,ağız tadım,zevkim pek yoktur.Hanımla yeni evliyken söylemesi ayıp tavuk yemeği yapmış,hani böyle mayına basmış olanından,bildiğiniz işkence görmüş tavuk.Onu bile ağzımı şapırdata şapırdata yedim,dedim eline sağlık.Yıllar sonra Deneme amaçlı yaptığını söyledi,demiş ki “Bu adam bu yemeği de yediyse önüne ne koysam yer.” Sayenizde bundan Sonra keyif için yemeği planlıyorum.Böyle nadir tatlar gibi bir bölüm mü kursak? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
18/01/2018, Saat: 19:08
18/01/2018, Saat: 19:22
@ahraz
Teşekkür ederim, knot Europian white, plisson'un kendi knotu @rocnel İyi günlerde muhteşem aletler fotoları çekin :-) @Mavibu Teşekkür ederim :-)
18/01/2018, Saat: 19:32
@mavibu teşekkür ederim komşum orjinali sizin olsun
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
18/01/2018, Saat: 21:04
@CMO05 Hocam’dan almış olduğum kremin yanına küçük hediyeler koymuş.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: