08/12/2017, Saat: 23:03
Detaylı anlatımınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim @FurkanY . İnceleme safhasındayım, önerdiğiniz kalemleri model olarak beğendim. Ayrıca @Nani Kuş üstadın modifiye opsiyonu da mantıklı geldi. Gerçi nasıl ve nerede modifiye yaptıracağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Nasıl oluyor bu işlem Nani Kuş? Konu benim için yabancı; çok detaylı, okudukça kafam uçtu
Bu kadar detaya girmeden şu işi bir bitirebilirsem çok mutlu olacağım. F uçlar, M uçlar, mürekkep kalitesi vs derken işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum
Çok da zevkli bir uğraş ama alt tarafı şöyle keyifli yazan ekonomik bir kalem alacağım yahu, atla deve değil ya
Bu kadar detaya girmeden şu işi bir bitirebilirsem çok mutlu olacağım. F uçlar, M uçlar, mürekkep kalitesi vs derken işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum
Çok da zevkli bir uğraş ama alt tarafı şöyle keyifli yazan ekonomik bir kalem alacağım yahu, atla deve değil ya

İzmir'i çok özledim. Eski okulumu da (Alsancak Ortaokulu) Kısmetse önümüzdeki bahar veya yaz aylarında geleceğim. Orada forumdan sen ve senin gibi çok değerli arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var biliyorsun. Hep birlikte bir gün ayarlar, keyifli bir sohbet eşliğinde hoşça vakit geçiririz üstadım. Selamlar.