Evet dostlar yaklasık 12 saatlik istanbul ziyaretimiz sonrası asıl en onemlisi sıcak sohbet ve yeni dostlar kazanmamızın yanında, elimizde bu urunler ile geri donduk.
2 pakette aynı anda geldi şimdi. Sunun surasında 2 tane tedarikcimiz var. Kendilerine varlıklarından ve dostluklarından dolayı tesekkur ediyorum.
Impa Extra Shaving
Jilet sample pack boyle alınıyordu degilmi
Saponificio fırcamı, benden cok daha hak eden degerli bir abime hediye etmistim, e fırcada guzel be kardesim, ne yapalım 2ciyi aldık. O gun istanbula giderken sabahın 4unde uykusuz tıras olmaya calısınca tabi ki boyun bolgemizi hafif zorladık. Sagolsun mustafa bey sample cella balm verdi. İlac gibi geldi 5 dakikada. Hemen 1 kutu aldım orda hissiyatını deneyince. Tavsiye olunur guzel urun. Bu urunler yanında Mustafa bey ve degerli babasının sıcak cayını icip hos sohbet yaptık. Fotoda koymayı unutmusum sagolsun mustafa bey guzel bir aqua di parma sample set hediye etti oraya gitmisken. Buraya ve tarihe de not duseyim. Sitesinde gozuken urun cesidinin yaklasık 3 misli urun cesidi var mustafa beyde. Dis macunundan, sampuana. Onları niye sitesine koymaz bilmiyorum. Cok urun var cok.
Razorus Noyan Bey
Degerli Noyan Bey sagolsun festivaldi kendi anlatımları vs. derken ıslak tıras dunyası icin cok guzel katkılar yapmıs oldu festival boyunca. Hepimiz adına form adına kendisine ne kadar tesekkur etsek azdır. Orada kalabalıktan sohbetten fırsat olmadı birsey bakıp alamadık. Sonradan internet ustunden guzel sitelerinden, senelerdir niyet edip bir turlu kısmet olmayan usturamızı alma imkanı bulduk. Bu ustura da bu guzellikle kullanılırmı, yoksa sadece karsısına gecip seyredilirmi onun tam kararını veremedim. Minik hediyeler icin tum dostlara tekrar tesekkurler.