14/06/2016, Saat: 01:53
(12/06/2016, Saat: 01:42)LeonErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ErGüN komşum, hak veriyorum size. Aynı şekilde ben de her gün R41 ile tıraş oluyorum. Korkulduğu kadar da agresif bir alet değil, naçizane ben böyle düşünüyorum. Tıraş öncesi hazırlığı iyi yaptıktan ve yeterli koruyuculukta sabun kullandıktan sonra tek perdede çok temiz tıraş çıkarıyor R41.
aynen 2. perde sıkıntı. jileti mümkün olduğunca cildinize az temas ettirmek lazım. illaki 0 tıraş olmak gerekmez tek perdede çok temiz bir görüntü sağlıyor zaten. sağda solda kalmış olanları da küçük hareketlerle hallediyorum. bu arada ben sıcak bir duş ile banyo arası bişey sonrası sakalı iyice tıraş kıremi ve domuz kılı fırça ile mıncıkladıktan sonra taktığınız jilet derby extra olsa bile yağ gibi akıyor eğer takılma olursa tümseği atlamak için ileriye doğru zorlamamak lazım. ustura misali. uzun çekişlerle az sayıda geçişler varsın sıfır tıraş olmasın. bir örnek vereyim youtubede sanki sinek kaydı tıraş oluyormuş gibi görünenler yakından incelerseniz o kadarda sinek kaydı tıraş olmadıklarını görürsünüz. şaka maka ikişer takım r 41 r89 TTO razor lar sayısız jilet ki bunların arasında en sevdiğim permasharp stokta 3000 adet var çeşit çeşit sabunlar derken 20 sene yetecek kadar ekipmanım olmuş.