Yorumları: 42
Konuları: 3
Merhaba arkadaşlar, ben fümü sabun almak istiyorum. ama en az 6 adet için sipariş kabul ediyorlarmış. fiyatı sormadım ama en son 35 tl idi kargo dahil sanırım. Benim gibi istanbulda olmayıp almak isteyen arkadaşlar varsa 3-3 şeklinde paylaştırabiliriz. ürünler elime ulaşınca 3 tanesini isteyen arkadaşa kargosunu ödeyip yollayacağım. kargo 5 tl desek 35+5. 40 yapar. 20 tlye kargo dahil 3 kutu füme almış olacak. düşünen arkadaşlar yazarsa alalım hemen.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
bence alan 6lık alsın. 300 gr olduğuna bakmayın çabuk bitiyor.
benim berbere gösterdim çok sevdi ama sadece yumuşak olması kafasını bulandırdı...
Saygılarımla
Yorumları: 172
Konuları: 6
(14/05/2012, Saat: 22:46)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zazahan civarında bulabilen yok mu hala? Yarın o taraflara uğramayı düşünüyorum.
yok hocam o taraflarda.
istanbulda olanlar için en iyisi direkt yenisahradaki merkeze gitmek, gerçi fiyatları biraz fazla söylüyorlar gibi geliyor ya bana neyse... forumda 2.5 tl taban fiyattan perakende alan arkadaşlar var...
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
berberime sordum. bir tane bulunsun diye almış. 5-6 liradan vermişler.
Yorumları: 740
Konuları: 26
Ankara ziyaretim dolayısı ile yolum Sıhhiyeye düşmüşken İlkiz sokağa gidip Füme traş sabunu aradım. sokağın girişinden 50 m ilerde sağda astsubay evinin tam karşısındaki dükkanda buldum. Klasik ve Lavantalı iki modeli de vardı. Kutusu 3.50 TL den aldım.
Tüm kozmetikçiler Füme satan tek adres olarak bu dükkanı tarif ettiler.
Özellikle kartını istedim dükkanın bilgilerini paylaşmak adına. ancak kartın üstündeki adres ilkiz sokağa ait değil.
KOÇ Kozmetik
Hasan Koç
General Manager
0 312 397 91 04
Erciyes İş yerleri Sitesi 9. Cadde No:9 Macunköy/Ankara
info@kockozmetik.com
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
acaba samsundaki ile alakası var mı? samsunda füme satan yerin adı da koç kozmetik...
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Mujdemi isterim arkadaslar Zazahanin karsisindaki dukkana fume sabun gelmis
4 TL'lik fiyatla iyi mi kotu mu siz karar verin. Devami gelecek mi urunun dedim ve olumlu yanit aldim gozumuz aydin
Yorumları: 514
Konuları: 67
(05/06/2012, Saat: 19:58)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mujdemi isterim arkadaslar Zazahanin karsisindaki dukkana fume sabun gelmis
4 TL'lik fiyatla iyi mi kotu mu siz karar verin. Devami gelecek mi urunun dedim ve olumlu yanit aldim gozumuz aydin
deneyin sizin yorumlarınız nasıl olacak merak ediyorum
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Güzel haber.. İlkize kaç kere gittim Füme için zamanında dostlar
Sonunda gelmiş demek
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(05/06/2012, Saat: 21:24)totan35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05/06/2012, Saat: 19:58)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mujdemi isterim arkadaslar Zazahanin karsisindaki dukkana fume sabun gelmis
deneyin sizin yorumlarınız nasıl olacak merak ediyorum
Benim yerli klasmanda favori sabunum
Yurt icinde tamam Arko nerdeyse bedava ama Fume de ates pahasi degil. Gram/fiyata vurunca Arko ile Fume ayni paraya geliyor, evet krem yapisiyla daha hizli tukenir ama Arkodan ustun taraflari sayesinde bu hizli tukenisi hak ediyor.
Siyah yazili kutusu icin lavantali deniyor forumda ama oradaki siyahli kutudan ben lavanta kokusu alamadim malesef aldigim koku guzeldi ama lavanta diyemezdim buna lavanta kokusu alsaydim alacaktim Rebul'un lavantasindan sonra hastasi oldum