Yorumları: 814
Konuları: 1
(20/07/2015, Saat: 08:12)whiskey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca söylemeden edemeyeceğim; umarım forumun "alkol ve tütün'e" karşı tutumu en yakın zamanda değişir.
Hoşgeldiniz ..bu temenninize katılan biri olarak bu ''tutum''a karşı Cephe
nin bir nefer daha kazanmasına sevindiğimi belirtmeliyim...Çelik Usturaya direkt başlama niyetinizi de Cesurca buluyor ve destekliyorum...neticede akacak kan damarda durmaz
..değilmi?
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 27
Konuları: 2
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
20/07/2015, Saat: 18:30
(Son Düzenleme: 20/07/2015, Saat: 18:31, Düzenleyen: OnLyTNT.)
Öncelikle hoşgeldiniz. Alkol ve tütüne karşı olan tutum yasalar gereğidir arkadaşlar bunu göz ardı etmeyin.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 124
Konuları: 3
Hosgeldiniz keyifli forumlar..
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
20/07/2015, Saat: 19:42
(Son Düzenleme: 20/07/2015, Saat: 19:43, Düzenleyen: Straht.)
Hoşgeldiniz,
Aletler hakkında Aleksey çok güzel özet geçmiş aynen katılıyorum bende. Madem hobi forumu bende başka bir hobi üzerinden çelik ustura ile diğer tıraş gereçlerini karşılaştırıyım.
DE, SE ve jiletli usturalar Caffisimo gibi bir otomatik kahve makinesi ise çelik ustura komple manuel ve eski düzen bir Rancilio Silvia Espresso makinesi. Otomatik makinelerde değiştirebilceğiniz tek şey kahve ile sınırlıyken manuel makinelerde çekimin uzunluğundan, su sıcaklığına, basınca vs her türlü değişkeni ayarlayabildiğiniz gibi çelik usturada da çelik tipinden bıçak tipine ordan doğal taş ile bilemeden sentetik taşlara kuyruk tasarımından ağız tipine kadar son detayına kadar kişiselleştirme imkanınız oluyor.
Çelik usturadan önce Sanguine Coolcut 4 gibi bir jiletli ustura ile el melekelerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim yinede seçim sizin.
Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 27
Konuları: 2
Hoş bulduk bey.
Straht açıklayıcı mesajınız için teşekkürler. Jiletli usturayla başlamayı da düşünmeye başladım. Biraz daha forumu okursam önümüzdeki iki üç içerisinde ürünleri toplamaya başlayacağım.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Jiletli ustura deyip de geçmeyin bu arada. Orada da oldukça geniş bir seçenek mevcut. 2 TL lik basit Ali Bıyıklı berber usturasından başlayarak Feather'ın usturalarına kadar pek çok seçenek mevcut.
https://instagram.com/buyukkotukurt/