"Konuyu Takip Et" butonu da işlevsiz ne yazık ki.
@nick fonksiyonunun çalışmaması hk.
|
@ziyanınjileti @fearofatg @onurcakmak vs vs
Bende neden olmuyor? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Edit: 2 tanesi olmuş. Biraz önce @starex hocama yazdım çalışmadı. @ziyanınjileti hala çalışmıyor..
Arkadaslar ben bazen @ismi yazdıktan sonra bosluk bırakmadan alt satıra gecince olmuyor, bosluk bırakmanın sanki etkisi var gibi geldi ama bilemiyorum.
31/08/2018, Saat: 21:14
(31/08/2018, Saat: 21:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar ben bazen @ismi yazdıktan sonra bosluk bırakmadan alt satıra gecince olmuyor bazen, bosluk bırakmanın sanki etkisi var gibi geldi ama bilemiyorum.Ben henüz tam çözemedim hocam. @dikdik_s şeklinde de deneyelim bakalım. Şu an başaramadığım @ziyanınjileti var Burak hocamı etiketleyemiyorum. @ziyaninjileti denesem de farklı yazmış oluyorum. Türkçe karakterle de alakası var mı acaba? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
ne yazıkki etiketleme fonksiyonu Türkçe karakterlerde çalışmıyor
kullanıcı adlarında Türkçe karakter kullanımı mümükün değilken üyelerimizin ısrarı ile açmıştık o da bu soruna neden olmuştu her müdahale arkasından bir çok zincirleme sorun getirdiği için her temenni yerine getirilmiyor haftasonu vakit bulabilirsem bu fonksiyonu Türkçe karakterleride tanır hale getirmeye çalışacağım
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
(10/06/2018, Saat: 11:09)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Konuyu Takip Et" butonu da işlevsiz ne yazık ki. @sfenks takibe aldığınız konuları Kullanıcı Kontrol Paneli > Takip Edilen Konular yolundan görebilirsiniz
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
12/09/2018, Saat: 18:02
(12/09/2018, Saat: 12:11)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sfenks Farklı forumlarda anasayfa sağ üst köşesinde falan takip edilen konulara yorum yapıldığında bildirim oluyor. O beklentideydim.
12/09/2018, Saat: 18:08
(12/09/2018, Saat: 18:02)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Farklı forumlarda anasayfa sağ üst köşesinde falan takip edilen konulara yorum yapıldığında bildirim oluyor. O beklentideydim.Yanlış anlamadıysam burada da var o. Abone olunca düzenli bildirim geliyor.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
12/09/2018, Saat: 18:27
12/09/2018, Saat: 18:40
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nick Name Değişikliği | Niko | 10 | 9,076 |
08/06/2017, Saat: 12:30 Son Yorum: Niko |
Konuyu Okuyanlar: