Günün Tıraşı (SOTD)
(03/02/2020, Saat: 12:42)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi haftalar herkese.
Stirling Glastonbury hem harika kokusuyla hem de tıraş sonrası performansıyla mest etti.  Voshkod'un da bugüne kadar hakkını yediğime iyice kanaat getirdim. Keskinliği yüzünden kenara attığım jilet canavar gibi iş görmeye başladı. Bu yaprakla da sanırım beşinci tıraşı devirdim. İşin güzel tarafı bir çok jiletle yaşadığım kaşıntı problemini Voshkod yaşatmıyor.

nevvile tonic splash nasıl komşu, iş görüyormuSmile ben rosece refreshing tonic aldım pek tatmin etmedi, neville yi merak ettim doğrusu
05ae94f88407ff685219b477aaf1cda4.jpg

Tıraş kreminin kokusuna hastayım. Daha önce de yazmıştım bana ilk gençlik yıllarımın briyantin kokularını hatırlatıyor. Nostaljik notaları var. Köpük kalitesi ve koruyuculuk kullanma imkanı bulduğum kremler içerisinde iyi bir yerde...

Usta favori jiletlerim arasında. Bolca stok yaptım, asla yanıltmıyor iyi anlaşıyoruz. R89 ile efsane ikililerimden birisi.

Fırça henüz çok yeni hafif bir yumuşatma süreci geçirdi ama şu anda bile yumuşacık kendisinden oldukça memnunum, kavraması güzel, derin proraso kasede hızlı ve güzel köpük yapıyor. Çok omurgalı sayılmaz ama yüzde açılıp güzel kavrıyor. Dengeli diyebilirim

Forumdan değerli komşularımın hediyesi Tabac after shave’i beğenerek kullanıyorum.

Herkese sıhhatler olsun.
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Sıhhatler olsun..

Wacker-SV.jpg
nRHYsb.jpg
"A Samurai always wears two swords."
(03/02/2020, Saat: 14:52)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nevvile tonic splash nasıl komşu, iş görüyormuSmile ben rosece refreshing tonic aldım pek tatmin etmedi, neville yi merak ettim doğrusu
Üstadım Nivea'nın 20liralık aloe veralı losyonuyla aynı işi görüyor aslında.
Kaşıntıya fena gelmiyor, gerçekten kötü geçen bir kaç tıraşta da yatıştırıcılığını iyi bulmuştum. Nemlendirme konusunda ise mucize yaratmıyor ne yazık ki. Kokusunu çok seviyorum yalnız, hani tekrar alma şansım olursa ilk önce kokusu yüzünden alırım ne yalan söyleyim.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
(03/02/2020, Saat: 16:41)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım Nivea'nın 20liralık aloe veralı losyonuyla aynı işi görüyor aslında.
Kaşıntıya fena gelmiyor, gerçekten kötü geçen bir kaç tıraşta da yatıştırıcılığını iyi bulmuştum. Nemlendirme konusunda ise mucize yaratmıyor ne yazık ki. Kokusunu çok seviyorum yalnız, hani tekrar alma şansım olursa ilk önce kokusu yüzünden alırım ne yalan söyleyim.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah üstad bilgilendirme için sağolasın. piyasada böyle bilinenin dışında değişik doğal şeyler bakıyorum. bulursam haber veririm. bu arada kaşıntı ve cildi yatıştırmada kullandığım en iyi ürün yves rocher balsam içinde anta baklasından kaynaklı müthiş bir ürün
@jegal geleneksel tıraş ürünleri ile tanışmadan önce bende senin gibi tıraş oluyordum, ama en iyisi kullanım maksadına yönelik bi alet temin etmek, tutucu ve jilet uyumunu yakalayıp devam etmek
@abdussamedy  Bu yöntemin  geleneksel  tıraşa aykırı değil  günümüz  şartlarında. Tek bıçaklıların 1970 li yıllara dayanan  bir geçmişi var. Aslında  bu yöntemin avantajı şu tıraşda  harcanan zaman süresini kısaltıyor uyandığın gibi  yüzünü sabunlarken  permatikle  işini görebiliyorsun  sıcak su ısıt fırça beklet zaman kaybı   en azından zamandan  kaybın  olmuyor bu yöntemde  teknik oturduğunda  sabunsuz  su ile bile  olunabiliyor denedim
(03/02/2020, Saat: 15:56)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımıza sıhhatler  olsun
Tıraş Aleti: Derby classic SE
Sabun: Hacışakir

Not: Elle yüzde köpürtme yaptığım için fırçaya gerek duymadım

nRII8A.jpg

Komşum gerçekten keyif alarak mı tıraş oldunuz bu şekilde?
Herkesin hayatına kimse karışamaz Big Grin Rahmetli dedem beyaz sabun ve kullan at ile tıraş oluyordu ne bir tahriş ne bir kızarıklık... Tobs, Semogue, Muhle Rocca ile tıraş olup her tarafını kanatan tahriş edenler var. Bence kim neyle tahrişsiz rahat tıraş oluyorsa olsun.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kendi kendine Saç Tıraşı Yapan Var mı ? Hasan Ali 533 354,789 18/09/2022, Saat: 21:29
Son Yorum: Can Çelik
  Devlet Memurlarının Günlük Sakal Tıraşı Olma Zorunluluğu Kaldırıldı mecelik60 13 7,983 08/09/2022, Saat: 11:08
Son Yorum: sudüşleri
  Geleneksel Tıraşı Seçen Kaç Kişi Varız ? Naci Erdem 14 18,321 01/05/2021, Saat: 19:22
Son Yorum: Ömer t. Katı
  En son ne zaman berberde sakal tıraşı oldunuz? linguist 174 196,595 09/07/2020, Saat: 23:32
Son Yorum: ati19
  Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı Ferat 37 19,839 29/06/2020, Saat: 02:30
Son Yorum: Naci Erdem
  Oglumun ilk tirasi korgunv 37 47,176 13/04/2020, Saat: 00:55
Son Yorum: kral arthur
  Bayram tıraşı ekipmanlarimiz Eskiuyebyr 90 108,319 04/06/2019, Saat: 22:48
Son Yorum: yunusso
  Ters çıkan sakal tıraşı tavsiye Timuçin 9 9,686 25/02/2019, Saat: 12:18
Son Yorum: Timuçin
  Pazar Tıraşı biberbey 3 6,086 18/04/2018, Saat: 12:11
Son Yorum: DenizKSK

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: