Yorumları: 181
Konuları: 4
Yorumları: 530
Konuları: 5
@dikdik_s Serdar Abi bu arkadaş sabunu aldıktan sonra forumu bıraktı sanırım son vuruşu gibi olmuş bu
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(17/12/2019, Saat: 16:35)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s Serdar Abi bu arkadaş sabunu aldıktan sonra forumu bıraktı sanırım son vuruşu gibi olmuş bu
Üşenmedim baktım en son Eylül'de uğramış..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 599
Konuları: 13
@FearOfATG Caner alem adamsın sen ya
@Creator Osman Bey, zaten ileriki süreçten bahsetmiştim. Haklısınız, öncelikle şu aşamada sabun konusundaki talepleri karşılayıp sabunla ilgili merakı giderdikten sonra başka detayları ayrıntılı olarak dile getiririz. Sizin gibi biz de sanırım sabun konusunda fazla heyecanlandık
(17/12/2019, Saat: 16:53)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG Caner alem adamsın sen ya
@Creator Osman Bey, zaten ileriki süreçten bahsetmiştim. Haklısınız, öncelikle şu aşamada sabun konusundaki talepleri karşılayıp sabunla ilgili merakı giderdikten sonra başka detayları ayrıntılı olarak dile getiririz. Sizin gibi biz de sanırım sabun konusunda fazla heyecanlandık
Evet dostum biraz sakin önce bir yemeğin tadına bakalım. Sonra baharatları konuşuruz. Acelemiz yok. Benimde kafamda fikirler var. Ancak daldan dala zıplamak istemem.
@Creator Osman Bey, heyecanımızı mazur görün
Allah kolaylık versin, yolunuz açık olsun...
(17/12/2019, Saat: 17:02)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Creator Osman Bey, heyecanımızı mazur görün Allah kolaylık versin, yolunuz açık olsun...
Bende heyecanlıyım sorun yok. Teşekkür ederim.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
17/12/2019, Saat: 18:21
(Son Düzenleme: 17/12/2019, Saat: 18:23, Düzenleyen: Soner.)
Sabunun isminin ileride değişme ihtimali varmı? Geleneksel tıraş ruhuna pek yakın gibi değil sanki. Belki yurt dışınada açılacaksınız, camiaya daha iyi hitap eden bir isim olabilir.
Diğer bir sorum daha önce internetten seçmeler başlığında paylaştığım yerli sabun üretmiş olan blacloven firmasıyla bir bağınız varmı?
https://www.instagram.com/blackl0ven/
https://mobile.twitter.com/blackloven_
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 260
Konuları: 1
Mesela Don Vito ama m.babasi