Domuz kılı fırçalar için detaylı break-in rehberi
#95
@rocco

Tamam havluya sarılık bıraktıysa, birkac kere daha guzelce el sabunu ve pril ile kopurtun bastıra bastıra icine islesin, bu islemi birkac kere yapın elinizde guzel yuzde kopuk yapar gibi kopurtun. Prilli su ve beyaz sirkede bekletmenizinde yine buyuk faydası vardır.
Bunları hırto ureticilerin yapması lazım ama nedense bu domuzun sektorde bi agırlıgımı yoktur nedir, pek ayıklanma, yıkanma vs. sureclerinin ustunden durulmuyor.

Not: O zımpara yontemi arada forumlarda gecer ama, riskli bir yontem, zira fırcanın ucunu yeme riskiniz boylece o kılın ucunun catallanmamasına yol acma durumu olabilir. Hani rahatlıkla tavsiye edecegim bir yontem degil sahsen. Kullanıyor memnunsanız sıkıntı yok ama gerekte yok. Fırca kullanılarak zaten acılır zaman icinde.
Saygılar dostlar
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
RE: Domuz kılı fırçalar için detaylı break-in rehberi - Yazar: dikdik_s - 03/01/2018, Saat: 21:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  OBJE PROFESSIONAL DOMUZ KILI TIRAŞ FIRÇASI Alkali 1 144 21/04/2024, Saat: 21:53
Son Yorum: Alkali
  OBJE PROFESSIONAL DOMUZ KILI TIRAŞ FIRÇASI Alkali 3 223 20/04/2024, Saat: 17:39
Son Yorum: sfenks
  SATILIK: Semogue 1470 Domuz Kılı Fırça asrnnn 2 1,243 11/10/2023, Saat: 14:03
Son Yorum: farukkati
  Semogue Torga-C5 Premium Domuz Kılı Tıraş Fırçası Fatih23 18 9,331 05/04/2023, Saat: 12:22
Son Yorum: Mecanica
  Yerli domuz fırçalar Second pass 15 6,684 23/02/2023, Saat: 16:10
Son Yorum: anlatıcı
  Domuz kılı fırça temizlik problemi Oldstyle 5 2,728 20/11/2021, Saat: 23:10
Son Yorum: Oldstyle
  Domuz Kılı Fırça Seçimi esevetnov 313 187,591 11/10/2021, Saat: 19:27
Son Yorum: Bakkal
  Domuz Kılı Fırçalarda Sertlik Oranı/Cetveli muhendisbey 11 3,813 06/04/2021, Saat: 17:57
Son Yorum: muhendisbey
  Temizel domuz kılı fırçaları Soner 9 8,140 25/10/2020, Saat: 12:02
Son Yorum: kral arthur
  En iyi 5 domuz kılı fırça ckeskin 60 76,588 05/09/2020, Saat: 23:50
Son Yorum: marv

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: