Ev Ekmeği ve Ev mayası
#2
Üstadım şu anda çok müsait olmadığımdan tam yazamıyorum ama ben egeliyim ve bizim orada nohut mayası ile ekmek yapılır ve tadına doyum olmaz. Of İzmirli olanlar varsa bu ekmekten yapsınlar güzel bir tereyağı ve üstüne yaşinoğlundan alınmış Tire nin güzel çamur peynirini üstüne sürücen ama ekmek kızarmış olacak. Ooof of canım nasıl çekti.

İzmirliler nerdesiniz gidin benim yerimede yerin.
Every farewell is a new beginning.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: ihtilaf - 12/11/2013, Saat: 13:17
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: korhan - 12/11/2013, Saat: 17:10
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: zaprican - 12/11/2013, Saat: 18:09
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: theunnamed - 12/11/2013, Saat: 17:17
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: korhan - 12/11/2013, Saat: 18:37
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: linguist - 12/11/2013, Saat: 19:15
Ev Ekmeği ve Ev mayası - Yazar: mancho - 12/11/2013, Saat: 19:48

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: