09/01/2015, Saat: 22:20
(09/01/2015, Saat: 14:53)zaharya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz o zaman 2. el piyasasının nabzını sık sık yoklamışsınızdır
Çok farklı yorumlar alıyorum, kimisi hemen satılıyor diyor, mesela eniştem de- kendisi araba alım-satımıyla geçinir- aman hiç uğraşma piyasası yoktur diyor.
Siz ne dersiniz bu işe?
Ayrıca @McOrco size bilhassa teşekkür ediyorum yorumlarınız için; önemsemediğimi sanmayın sakın lütfen.. Ben sadece genelden bir çıkarım yapmaya çalışıyorum; bu arayış vesilesiyle olumlu/oılumsuz fikir beyan eden birçok kullanıcının görüşünü aldım.. Şu an da açıkçası 1-2 ilan üzerinden değerlendiriyorum durumu, ki bir tanesi için bilhassa arabalarla oldukça ilgilenen bir teknisyen abimin teşviki söz konusu
Elbette nasip bu işler, belki çok temiz bir araç bulmuş olma ihtimalimiz var; bu da meseleyi benim için biraz daha kurcalamayı gerektiriyor anlayacağınız.. Bir de sizin de ayrıca piyasası ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek isterim?
Muhabbetle..
trafik polisi dayım aynı zamandada motor ustası uzun yıllar ladaya bindi
onun gazı ile aldım hocam kanser nedeni ile ki bu ara ailemizde grip gibi
herkes kanser oluyor canıyla ugrasmaya baslayınca haliyle gel ladamla ılgılen dıyemeyıp
ortada kaldık herkesın lada almasına bırılerı sebep oluyor ama
bu cok yakın bırıyse bıle ılgılenemeyebılıyor
degılsede sureklı musterısı olabılırsınız
acemiye kesinlikle gelecek araç değil
bunu acemi olarak rahatlıkla söyleyebilirim