(24/12/2014, Saat: 13:42)mkb1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mizu misspera kliksa lidyana gibi sitelerden alışveriş yapabilirsiniz ben çok aldım . hiçbirinde acaba mı diye tereddüte düşmedim .
tekinacar sephora sevil gibi kozmetikçilerin fiyatları dudak uçurtan cinsten. onlara da hak vermek lazım 6-7 kişi çalışıyor her mağzada 30-40 000 lira kira ödüyor avm de. eskisi gibi satış da yok. girenler bakıp çıkıyor . fakat yılbaşında v.s. zamanlarda yaptıkları kampanyalarla alınası fiyatlara geliyor
Hocam diğerlerini bilmem ama mizu dekilerde gerçekten bır sıkıntı var. Üreticinin kendi sitesinden alınan ile piyasadakiler arasında kokuda en çokta kalıcılıkta uçurum olabiliyor. Parfüm konusunda sahtecilik, kalıtesiz ürün, dubai ürünleri cok fazla, simdi birde outlet olanlar çiktı.
Şuanda elimde by kilian dan gelen tester ler var deniyorum,
Mesela 2 fıs sacred wood edp sıktım dun akşam hala kokuyor etkili bir biçimde, refil şiseler 80 euro 50 ml fiyatlardan başlıyor. piyasadan bir ürun alıp parayi çöpe atmaktansa biraz daha verilip alınabilir.sacred sandalwood un sütle değişik bir yorumu.

http://www.fragrantica.com/perfume/By-Ki...d-23897.ht