03/12/2014, Saat: 17:14
Mantıklı bir varsayım; evet savaş sırasında ustura çok zor olmuştur ama benim okuduğum bir kaynakta ailelerin askere gidecek yakınlarına hediye ustura aldığı ve bu usturaların çok az kullanıldığı dolayısıyla şu anda piyasada bir çok az kullanılmış kaliteli ustura olduğunu ileri sürmüşlerdi. Senin söylediğinle birbirini tamamlıyor sanırım.
Bir de ustura kullanmak kolay iş değil azizim sen de gördün. Şimdi nasıl insanlar çekiniyorsa o zaman da DE o sebeple patlamış olabilir.
Bir de ustura kullanmak kolay iş değil azizim sen de gördün. Şimdi nasıl insanlar çekiniyorsa o zaman da DE o sebeple patlamış olabilir.
(03/12/2014, Saat: 17:03)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Wester Bros şuan elimde olan usturaların en iyi tıraş edeni diyebilirim, bu hissi açıklamıştım=) Hele bir hevesini al yeni Ern'den bir wester bros da sen alıcaksın biliyorum=D Bende faux frameback bakıyorum senin yüzünden.
Bilemenin çok dert olacağını düşünmüyorum çünkü en küçük yerleşim birimi olan köylerde bile demir ustaları vardı yani bir çay içmeye uğrayıp ustura biletilebilirdi diye düşünüyorum. Amerika 1. Dünya savaşına girmemiş olsa King Gilette amca bu kadar başarılı bir şekilde icadını yayamamış olurdu gibi bir şeyler okumuştum bir yerlerde. King Gillette amca savaşa giden her askere bir DE verilmesi için bir ihale kazanmış. Savaşa giden 18-25 yaş gençler savaştan döndükten sonra da o pratik ve farklı aletleri kullanmaya devam etmişler ve Amerikadaki asker hayranlığı sayesinde herkes onlar gibi tıraş olmak isteyince bir anda patlamış.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare