(29/11/2014, Saat: 18:03)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *T&H Super BadgerSıhhatler olsun Straht komşum. Sizin losyonlari merak etmiyorum desem yalan olur, bendeki bitmek üzere de
*TOBS Greyfurt
*McLEAN, BLACK & CO
*Ev yapımı Greyfurt Losyon
Öncelikle usturamı bilediği ve sapı yeniden taktığı için @Chinaski komşuma çok teşekkür ederim=)
Bugün TOBS kremi biraz fazla köpürtmüşüm herhalde 5-6 perdelik köpük yaptım tasta sonrada ziyan olmasına dayanamadım 3 perde tıraş oldum sonuç; tahrişsiz ve pürüzsüz bir cilt=)
Bu losyon yaklaşık 1-1,5 aydır olgunlaşmak için bekliyordu dün şişeleyip katkılarını koydum bugünde denemesini yaptım. İçinde sadece greyfurt kabuğu var, rengi ilk başta pembe ile kırmızı arasıydı ama cadı fındığı özü kattıktan sonra böyle bulanık turuncu bir hal aldı.
İçinde sadece greyfurt kabuğu olmasına rağmen nedense tatlı portakal gibi kokuyor yani TOBS Greyfurtun o buram buram greyfurt meyvesi kokusu yok. Ayrıca içine mentol koymamama rağmen nasıl olduysa artık çok tatlı bir mentolü var. Hani klasik tıraş ürünlerindeki yüzünüde buz gezdiriyormuşçasına gelen bir mentol değil ama yüzünüze soğuk su çarpmış gibi yapan ferahlatıcı ve yatıştırıcı bir etki.

"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare