24/11/2014, Saat: 12:33
(Son Düzenleme: 24/11/2014, Saat: 12:34, Düzenleyen: edwinsimpson.)
La Occitane ardıç sabun, EJ DE89, Feather jilet, Simpson Chubby 3 ile bugün daha güzel ve kızarıksız az kanamalı bir traş oldum. Önceki traşlardan kalan küçük sivilcemsi kabarcıkların üstlerini jilet alıp götürdüğü için küçük kanamalar oldu, kabarcıklar düzelince herhalde o kanamalar da olmaz artık. 1 perde ve rötuşlar şeklinde traş oldum, ters almadım. Yine de çok güzel oldu. 2 perde ve rötuşlar şeklinde olduğumda epeyi kızarıklık oluyor, ama ileride tekrar 2 perde ve rötuş şeklinde yapmak istiyorum. Fırçam yeni ve çok diri, kızarıklık ve tahrişlerde onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum. Tasta köpürtme uygulayıp sonra yüzüme sürüyorum.
Başlamam ve malzemelerimi de toplayıp temizleyip kurulamam dahil 45 dakika sürüyor. Bayağı zamanımı alıyor. Herşeye rağmen çok zevkli. Sabah namazından sonra yatmayıp (06:30 gibi) herkes uyurken ben banyoda, klasik müzik dinleyerek, sıcak ve bol köpüklü şekilde sakince traş oluyorum. Mis gibi. Sabah meditasyonu. Bayağı sevdim ben bu işi.
Başlamam ve malzemelerimi de toplayıp temizleyip kurulamam dahil 45 dakika sürüyor. Bayağı zamanımı alıyor. Herşeye rağmen çok zevkli. Sabah namazından sonra yatmayıp (06:30 gibi) herkes uyurken ben banyoda, klasik müzik dinleyerek, sıcak ve bol köpüklü şekilde sakince traş oluyorum. Mis gibi. Sabah meditasyonu. Bayağı sevdim ben bu işi.