23/11/2014, Saat: 20:53
(23/11/2014, Saat: 14:55)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son kartuslu m3 ile olan tirasim geleneksel tiras siralamasiyla oldum wtg xtg ve atg. Ve sifir tahrisle. de aletleri seviyorum daha cok albenisi var,ama de aletle xtg yaptigimda bile lokal kanamalar oluyor. ozelliile boyun bolgesinde kotu teknigim oldugu icin cildim kabardi. De alet bana m3le shov yapmami sagladi. Sakalin birgun gec uzamasi ne kadar yakin tiras oldunuzla alakali bence. atg yi tahrissiz de aletle olursa o zaman oldukca yakin tiras saglaniyor ayni zamanda atg yi m3 lede olunca tahrissiz yakin tiras sagliyor ve ikisininde sakal uzama sureleri aynidir.Merhaba ts9funk komşum,yaprak jilet gerçekten cildi farklılaştırıyor,sakalın çabuk çıkması yakın tıraş ile alakalı bencede.Size boyun bölgesi tahrişi için önerim,tek perde tıraştan sonra,lord üstadın tıraş tekniklerinde önerdiği,şap üzerine rötuşu deneyin.Bu teknikte biraz cildi gererek (jilet takılıyor)wtg,xtg,atg,sgt,htw,wtc ...... her türlü yüzününü kazıyın tahriş olmayacaksınız.
syg
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.