19/10/2014, Saat: 22:27
(Son Düzenleme: 19/10/2014, Saat: 22:28, Düzenleyen: theunnamed.)

Bugün o çok ünlü R41 ile buluştuk
Uzun zamandır nasıl acaba tıraşı bu aletin diyordum. Sonunda anladım neymiş
Yok yok kesik yok. Daha önce bu hissiyatı almıştım. Yanılmıyorsam Gillette Tuckaway idi. Onun gibi tam evcilleştirilmemiş hafif yabani bir alet. Lord jileti ikinci defa kullanışım. İlk jileti geçen haftaydı yanılmıyorsam Frankenrazor ile birlikte kullanmıştım. İlk intiba iyi yöndeydi. Bugun yeni bir Lord jilet taktım R41'e. Benim açıyı ayarlayamamış olmam da mümkün olmakla birlikte böyle kayıp giden bir jilet hissi uyandırmadı. Kazımaya yakın bir his verdi. Dediğim gibi açısal hatadan kaynaklı da olabilir. Elim herhangi bir tıraş aletinin dengesini kazanmadı. Sürekli başka aletler başka jiletler. Ne yaptığını o da şaşırıyor 
Sandalwood'u bitsin diye kullanıyorum sürekli, çok seviyorum sanmayın. Pekte hoşuma giden bir kokusu yok açıkçası, bazen ıslak bir havlu, halı gibi koktuğunu hissediyorum, dibini görmek üzereyim. Bitsinde kurtulalım

Bebak acı bademi Preshave olarak kullandım. İlk olarak kullandığımda problemli boyun kısmımı Parker 98r ile alırken müthiş bir konfor hissettim. Acaba dedim Bebak'ın etkisi bunda ne kadar ? Yüzümü yıkadım 30 saniye kadar ardından Bebak uyguladım boynuma ve bir kaç dakika sonra yüzde köpürttüm. Galiba pozitif yönde bir etkisi var, kullanmaya devam edeceğim.
Sonuca gelirsek ne mükemmel bir tıraştı, ne de facia. Zamanla iyi anlaşırız belki ne dersiniz ?
www.BarbarosRazors.com