10/09/2014, Saat: 20:29
Bu kremin paraben falan diye hakkı yenmiş
yazık olmuş.Bugün şöyle bir baktımda Tıraş kremleri bölümünde altta kalmış üstü örtülmüş gibi geldi.Biraz canlandırayım da yukarı çıksın istedim.Çünkü bu krem, parabenli bile olsa!!! Hem kokusu ile hemde performansı ile en azından benim top tıraş kremleri listemin ilk 3 sırasına rahat girer
ve zor çıkar.
Henüz kullanmayan ,yada edinmek isteyen hiç beklemesin.Çok kaliteli bir krem,her açıdan.Benim 2. paketim.Kolay kolay bir ürünün 2.sini asla sipariş etmem.
Yurtiçi yada yurtdışı sipariş edebilirsiniz.Denenmeye değer olduğunu görürsünüz.
Sağlıcakla Kalın
yazık olmuş.Bugün şöyle bir baktımda Tıraş kremleri bölümünde altta kalmış üstü örtülmüş gibi geldi.Biraz canlandırayım da yukarı çıksın istedim.Çünkü bu krem, parabenli bile olsa!!! Hem kokusu ile hemde performansı ile en azından benim top tıraş kremleri listemin ilk 3 sırasına rahat girer
ve zor çıkar.Henüz kullanmayan ,yada edinmek isteyen hiç beklemesin.Çok kaliteli bir krem,her açıdan.Benim 2. paketim.Kolay kolay bir ürünün 2.sini asla sipariş etmem.
Yurtiçi yada yurtdışı sipariş edebilirsiniz.Denenmeye değer olduğunu görürsünüz.
Sağlıcakla Kalın