02/05/2014, Saat: 13:03
(02/05/2014, Saat: 10:31)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tweex için yorumlarınızı alalım sıhatler olsun
Sağolun üstadım, öncelikle burdakilerin hemen hemen tümünü ilk kez kullanıyorum,(ucuz ve piyasada bulunan malzemeler olunan bir traş olsun istedim)
tweex ile ilgili olarak söyleyebileceklerim,tas içerisinde çok fazla olmasada traşa yetecek kadar köpük yaptı, yüze sürüldüğünde ise sabun yüzümde çok çabuk kuruyor o yüzden sürdükten sonra biraz bekleyim sonra traş olayım yerine biraz beklemenin üzerine yeniden ince bir köpüklendirme yapmak zorunda kaldım, traş esnasında ise sağ tarafı aldığım zaman solun kurumaya başladığını ve traş sonlarına doğru iyice kuru köpükle başbaşa kaldığımı farkettim. Çok yavaş traş olduğumu düşünmüyorum, ancak İlk kez kullandığımdan RiMei'den mi yoksa sabundan mı kaynaklı bilmiyorum ama alet yüzümde çok rahat hareket ederek tabiri caizse su gibi aktı ve bana daha ilk traşda güven verdiğini ve daha uzun perdeler attırdığını hissettim, traş sonrası yüzümü yıkadığım zaman yüzümde güzel bir kayganlık bıraktığını söyleyebilirim, traşdan 3-5dk sonra ise kokusunu hala duyabiliyordum, ancak 15dk sonra koku gitmişti.Traş öncesi derby sabun ile yanyana durduğundan ikisine iyice kokladım ve bence koku olarak tweex'in kokusu daha belirgin.
Saygılar,